11 thoughts on “No Mirror Make-up Challenge *filmpje*”

  1. Zo hee, supergoed gedaan! Ik vind je eyeliner nog best mooi gelukt hoor, hij is hartstikke gelijk aan beide kanten, haha. Heel knap gedaan! :D

  2. Haha, leuke video! Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt. Mijn eyeliner word al snel zo mét spiegel. Ik ben er gewoon niet goed in en ik heb hangende/ongelijken oogleden dus het ziet er al snel raar uit. :’)

  3. Ja, ik vond je wings ook echt goed gelukt joh! xD Stond er versteld van zo vet soepel.. dacht echt. WOW. Teach me that! :O Superleuk om te kijken joh, vind je ooglook ook top gelukt. Je kan het makkelijk zonder spiegel doen!

  4. Leuke video! Je hebt get best goed gedaan zonder spiegel!
    Trouwens ik heb daar ook last van met de blush,.. Mijn linkere wang heb ik altijd het idee dat ‘ie niet goed is.. te weinig of te veel.. echt raar!

  5. Echt een heel leuk filmpje! Het zag er echt heel goed uit! =D En echt knap dat van je eyeliner! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//