Rimmel 60 Seconds 810 Blue My Mind.

Rimmel lakjes staan ongeveer op nummer 4 in mijn top 10 favoriete nagellakmerken. Vooral deze 60 seconds lakjes zijn door mij erg gewilt!
O.a. dit mooie blauwpaarsige lakje kreeg ik van mijn oudste broer, schoonzus en nichtje voor mijn 21e verjaardag (6 oktober) en wat was ik er blij mee! Ik stond er eerder die maand al bij te kijken in de schappen en heb hem toen niet meegenomen. Ik dacht; dat komt nog wel een keer en ik had nog gelijk ook. Rimmel lakjes en dan vooral de 60seconds lakjes kosten rond de €7,00 en gaan best lang mee aangezien elk potje 8ml lak bevat wat minimaal 30 maanden goed houdbaar zou moeten zijn. 
Dit lakje is zeker wel een favoriet als ik kijk naar alle Rimmel lakjes die ik op dit moment in mijn stash heb. Het extra brede kwastje vind ik een pluspunt maar ik kan begrijpen dat als je nooit met brede kwastjes werkt, het wel even wennen is om netjes te lakken. Ook lakt het kwastje niet streperig en dat vind ik een groot pluspunt.
Het lakje dekt in zo’n 2 a 3 laagjes, gemiddeld goed dus! Alleen droogt de lak niet in maar een minuutje zoals de lak wel beloofd te doen, maar alsnog droogt de lak aardig snel. Het uitharden van de lak duurt alleen wat langer, zeker als je meerdere laagjes hebt aangebracht.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Rimmel 60 Seconds 810 Blue My Mind.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//