Catrice 550 Marilyn & Me.


Toen de nieuwe collectie van Catrice in het vaste assortiment kwam was ik helemaal hysterisch over dit prachtige rode lakje (en nog een aantal andere maar daar ga ik het in andere artikels over hebben ^^).

 

Marilyn & Me is een erg mooie rode lak die rode glittertjes bevat. Hierdoor is de lak wel wat lastiger van je nagels af te krijgen maar met een beetje boenen ben je daar ook aardig snel vanaf. Een minpunt aan de lak is het feit dat de lak erg slecht dekt. Niet super slecht maar ook zeker niet goed. Je hebt minimaal 3 of 4 laagjes nodig wil je het redelijk dekkend krijgen.

Afgezien van dat is de lak wel perfect op een wel dekkende basiskleur zoals wit, zwart of rood. Dan krijg je steeds een net iets ander effect wat ik ook wel erg leuk vind aan dit lakje. Het is daardoor geen standaard lakje wat je maar op 1 manier gebruiken kunt.
Het is een perfecte lak voor de kerst en feestdagen, zelfs voor sinterklaas is het een geschikte lak. Lekker feestelijk, vrouwelijk en pretty dus!
Voor €2,49 kun je dit 10ml lakje kopen bij de meeste kruidvat filialen. 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Catrice 550 Marilyn & Me.”

  1. Deze heb ik ook! Hij lijkt erg op het lakje uit de LE van Catrice van dit moment.. Ik vind hem erg mooi!

  2. Wauw deze is echt heel mooi! In een LE van Catrice of Essence, circus circus zit een beetje een vergelijkbaar lakje van dit, die wil ik misschien ook wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//