Glossybox December 2011; Fotoverslag.

Ola lieve lezers!

Aangezien dit mijn eerste Glossybox is en ook mijn eerste fotoverslag-artikel is zal ik even uitleggen wat mijn bedoeling hier mee is.

Ik zal, elke keer als er een nieuwe Glossybox binnen is geen review schrijven over de box zelf maar gewoon een artikel vol met foto’s plaatsen waarin duidelijk naar voren komt wat er in zit etc. etc. Dit doe ik omdat ik later de producten uit de box ga testen, uitproberen, swatchen, noem maar op en daar zal ik dan wel weer reviewartikels over schrijven!

Tot zo ver mijn korte uitleg-verhaaltje, nu is het tijd voor het fotoverslag zelf!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de xmas giveaway?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Glossybox December 2011; Fotoverslag.”

  1. Grappig, ik heb inderdaad ook de wimpers van Peggy Sage, ben heel benieuwd wat je van 't potloodje vindt!

  2. Wat een leuke producten erin en Dermalogica is zo fijn :D Veel plezier met die producten ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//