8 thoughts on “Kruidvat Shoplogje December 2011 *filmpje*”

  1. mooie lakjes :)
    vanmiddag nog aantal dingen bij de trekpleister gescoord en daar was een 30 % korting actie op catrice ^^ altijd fijne verrasing

  2. oeh die special effect topper gaat er verschikkelijk moeilijk af!(hij is wel heel leuk trouwens!) Ik heb hem ook, en ik overweeg het echt om dat potje van essence te kopen..

  3. Leuke spulletjes, als de Circus LE hier in het schap ligt wil ik er ook wat dingen van hebben. Dat Rimmel paletje had ik ook willen kopen, maar ik vond hem wel erg klein en zag mezelf al aanknoeien met die hele kleine vakjes, daar hebben ze volgens mij niet echt bij nagedacht bij het maken van het ontwerp :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//