Review: BornPrettyStore.com Water Decals.

In het filmpje hierboven probeer ik waterdecals uit van bornprettystore.com. Mocht je deze of andere artikelen willen scoren voor lage prijsjes en free shipping worldwide dan heb ik nog een extra 10% kortingscode voor jullie: FEMW10

Om nog even terug te komen op hoe lang ze blijven zitten en hoe je ze er weer afhaald: Ze blijven eigenlijk net zo lang en goed zitten als normale nagellak, ook zijn ze er super makkelijk weer af te krijgen met nagellak remover. Zelfs met aceton vrije remover ging het easy breezy!

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Review: BornPrettyStore.com Water Decals.”

  1. Erg leuk filmpje, duidelijk ook. Zelf heb ik altijd wel goede ervaringen gehad met Born Pretty Store. Alleen zijn de imageplates soms niet al te best (jammer). De Waterdecals vind ik overigens wel erg mooi!

  2. Ontzettend mooi! Ik vind de kleuren ook zo goed bij elkaar passen. Ik ben binnenkort weer toe aan nieuwe waterdecals. Ik ga zeker even kijken bij deze shop, free shipping & 10% korting klinkt zeker ook goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//