Pupa Multiplay 09 Deep Black.

Eyeliners, ik heb geen idee hoeveel ik er al heb maar ik ben er gek op. Mijn stash kan niet zonder een goede zwarte eyeliner en deze van Pupa heeft zelfs een driedubbele functie!

DSC_2726 copy Het potloodje zelf is klein maar fijn en is daardoor erg handig om mee te nemen in je (hand)tas voor onderweg of wanneer je op vakantie gaat. De drie functies die dit oogpotlood heeft zijn: kajal voor een intense kleur maar een zachte look, eyeliner voor een wat hardere precieze lijn en als basis onder je oogschaduw om de look dieper en intenser te maken. Je kunt dus alle kanten op met dit potlood. Ik heb zelf de kleur 09 Deep Black en de pigmentatie is echt ontzettend goed. Het potloodje is lekker zacht maar gelukkig niet te zacht dat het op je huid smelt en kun je er makkelijk een gorgeous smokey eye mee maken.

DSC_2727 copy

Ook zit er aan de andere kant van het potloodje nog een smudger die, zoals al doet vermoeden, de kleur mooi uit kan blenden en smudgen op de ogen. Ook de smudger zelf voelt zacht aan en werkt makkelijk en vooral pijn- en irritatieloos op de oogleden. Het potlood blijft aardig goed op de oogleden zitten, helemaal wanneer je eerst een oogschaduw basis of primer aanbrengt. De prijs van dit oogpotlood is €12,25: niet erg budget maar zeker wel het geld waard gezien de goede pigmentatie die fijn werkt!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Pupa Multiplay 09 Deep Black.”

  1. Het ziet er inderdaad uit als een fijn potloodje. Alleen kan ik zelf echt niet overweg met eyeliners. Een lijn onder mijn ogen geen probleem .. maar op mjjn ooglid … nee is niet aan mij weg gelegd.

  2. Ik hoor veel goede dingen over de potloden van Pupa. Ik ben daarom wel nieuwsgierig geworden. Toch is bijna 13 euro best veel voor een potlood vind ik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//