ModelCo Cheek & Liptint Rosy Red.

In mijn laatste glossybox ever *yups, ik heb ‘m opgezegd* zat deze ModelCo cheek en lipstain in de kleur rosy red. In de box zat de fullsize tube van 10ml die normaal gesproken €18,50 kost. Niet echt budget en eigenlijk ook niet het geld waard als je het mij vraagt.

DSC_2572 copy Ten eerste de kleur, deze is een beetje berry roze tot bloemig paars. Het is wel echt een stainproduct want de swatch was na een dag nogsteeds te zien op mijn hand. Alleen merk ik dat deze stain op de lippen niet echt goed overkomt en zelf een beetje vlekkerig is en je de kleur niet erg goed terugziet. Op de wangen heb ik hetzelfde idee, hij blijft bij mij niet goed zitten om 1 of andere reden en wordt daardoor patchy en niet pretty.

DSC_2573 copy

(De stain lijkt op de foto hierboven uitgeblend zelfs op een blauwe plek met mijn bleke huid!)

Wat ik wel fijn vind aan deze stain is de geur, lekker zoet en fruitig. Ik weet niet wat het is maar ik kan gewoon niet enthousiast worden van een product als deze. Doe mij maar een gewone poeder blush en een normale lipstain die wel mooi egaal zijn en langer blijven zitten. Ik heb nog geen idee of ik deze stain hou of dat ik ‘m weggeef. De kans is op dit moment in ieder geval klein dat ik deze veel zal gebruiken.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “ModelCo Cheek & Liptint Rosy Red.”

 1. woww, hij is echt best duur!
  En als hij nou zo geweldig is, maar dat is hij ook niet echt!
  Jammer!

  X

 2. Ja ik heb ’em ook. Hij is vreselijk, vind ik. Terwijl de duo lipstick en lipgloss ge-wel-dig is van ModelCo. Ik probeerde de vloeibare blush ook eerst uit op mijn hand en ik schrok zo van de intensiteit van de kleur dat ik dit niet op mijn gezicht wilde uitproberen. In ieder geval niet op mijn wangen. En vervolgens kreeg ik na 3 keer mijn handen wassen nog steeds de kleur niet van mijn hand af. No way dat dit op mijn gezicht terecht komt! Ik geef het weg aan iemand die er wel blij mee is, maar ik vrees dat er weinig mensen zullen zijn die hier tevreden over zijn. Of wel?

 3. Hij lijkt wat vlekkerig, maar de verpakking is wel heel mooi! Ben benieuwd hoe hij er op je lippen/wangen eruit ziet!

  1. Op m’n wangen ziet het er uit alsof vriendlief aan huiselijk geweld doet en ik onder de blauwe plekken zit >.< En dan is het nog een stain ook XD Heb moeten boenen om het er af te krijgen!

 4. Oh, meh… heb hem hier ook nog liggen, maar ben zo weinig geïnteresseerd dat ik hem nog niet eens heb opengemaakt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//