Pupa Luxury French Set 003.

In het Get To Know Femketje artikel van maart konden jullie al lezen dat ook ik JohnBeerens.com lover geworden ben. In mijn awesome perspakket zat o.a. deze pupa french manicure setΒ in een mooie donkergroene tint met 2 lakjes genaamd matt green & mirror emerald.

DSC_2763 copy DSC_2765 copy Ik heb al eerder twee andere setjes gehad om caviar nails mee te maken, en deze waren mij al erg goed bevallen. Ik had daarom ook best wel hoge verwachtigen van dit setje. Als eerste de lakjes zelf, deze dekken lekker snel want met 2 dunne laagjes dekt de matte tint, en de shimmery kleur heeft maar 1 laagje nodig. In het setje zit ook nog een grote strip french tip guides om het allemaal nog net even wat makkelijk in gebruik te maken. Ik moet wel zeggen dat ik de french tip guides niet zo erg fijn vind werken. Ze plakken eigenlijk net niet goed genoeg om even een minuutje te blijven zitten en springen daardoor ook al snel los aan de zijkantjes van de nagels. Dit is wel jammer want je moet hierdoor dus steeds blijven aanduwen nadat je de stickertjes geplakt hebt en bezig bent met het lakken van je tips.

DSC_2771 copy

DSC_2772 copy

Afgezien van de ietwat minder goed plakkende guides (die je overigens niet verplicht bent te gebruiken als je het net als ik ook makkelijk freehand doet!) vind ik het setje wel ontzettend fijn en zeker wel de prijs van €12,95 waard. Ik snap dat velen van jullie die on a budget zijn dit alsnog erg veel geld vinden, de lakjes bevatten ook maar 5ml per potje. Toch vind ik de lakjes zelf erg fijn lakken en zijn ze van prima kwaliteit!

*Er is op dit moment trouwens een 10% kortingsactie op deze awesome setjes. Mocht je er 1 willen proberen is dit je kans om het net wat goedkoper te scoren!*

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “Pupa Luxury French Set 003.”

  1. Mooi! Ik heb zelf echt geen vaste hand en heb het geprobeerd met die stickers, maar het ziet er bij een stuk minder recht uit haha.

    1. Haha ja ik had wel een beetje moeite met die stickers hoor XD ze lieten steeds los bij de zijkantjes, super annoying! >.<

  2. Leuk setje! Zou hem alleen niet snel kopen denk ik, dit kan ook gemakkelijk met twee losse kleurtjes en een stukje plakband ;)

  3. super leuuk! ziet er mooi uit, en ook eigenlijk niet heel erg duur!!

    je hebt trouwens een super leuke blog, ik ga je volgen via bloglovin’ (volgjeterug?hihi)

    xxxx. liefs.

  4. Mijn eerste pupa lakje heb ik vorig jaar in een Pupa store in Bratislava gekocht, een holografische roze kleur. De lakjes kosten daar maar 3,95 per stuk en zodra ik thuis kwam en het lakje probeerde had ik zo’n spijt dat ik er niet meer heb meegenomen! Zeker het geld waard :) ben nu ook heel benieuwd naar dit setje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//