Catrice Candy Shock Blush: Sugar Shock.

Op dit moment ligt de nieuwe Catrice collectie in de schappen en aangezien ik een best wel grote blush-verslaving aan het kweken ben kon het ook niet anders dat deze pretty blush ook in mijn stash zou belanden. Gisteren reviewde ik al de lakjes, maar vandaag is het de beurt aan de mooie blush, 01 Sugar Shock genaamd.

DSC_2811 copy DSC_2812 copy De blush bevat aardig wat product, namelijk 7.5 gram voor een prijsje van €4,59. Het is een baked multicoloured/marbled blush die in totaal zo’n 3 a 4 verschillende kleurtjes bevat. De kleuren zijn niet afzonderlijk van elkaar te gebruiken maar geven samen wel een erg mooie kleur af. Het is een lichte roze shimmery blush die qua pigmentatie redelijk is maar opzich wel wat beter had gekunt. Ik vind het in ieder geval iets minder goed dan dat ik van Catrice blushes gewent ben. Afgezien van dat is het een fijne en vooral mooie blush die de lichte huidjes onder ons makkelijk kunnen dragen zonder bang te zijn te veel aan te brengen. De structuur is lekker zacht en blend daardoor ook makkelijk in de huid.

DSC_2813 copy

Het enige echt minpuntje aan de blush vind ik de verpakking. Deze is voor dames met langere nagels wat moeilijker open te krijgen *zonder er gescheurde of gebroken nagels aan over te houden* en daarnaast vind ik het er nogal breekbaar/fragiel uit zien. Misschien is het alleen mijn verpakking hoor, maar ik heb het idee dat het dekseltje zo af kan breken als de blush open ligt! Al met al, een mooie redelijk gepigmenteerde blush die ideaal is voor bleke huidjes zoals ik!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Catrice Candy Shock Blush: Sugar Shock.”

    1. misschien ga je er te hard overheen? ik merk wel dat er meer kleur op m’n kwast en vingers komt wanneer ik zachtjes over de blush heen ga ^^

  1. Ik hoor vaker dat hij meer geschikt is voor meiden met een blekere huid.. voor mij zou hij ook goed zijn dus! Jammer dat het dekseltje rot te openen is trouwens, daar heb ik zo’n hekel aan -.-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//