2X Kiko Mono Eyeshadows.

Laatst kreeg ik van oud klasgenootje Alexa nog een belated verjaardagscadeautje waar o.a. deze twee Kiko mono’s bij zaten. Zelf had ik nooit eerder iets van Kiko geprobeerd maar wist wel dat er veel andere beautylovers zijn die dit merk amazing vinden. De kleuren die ik heb zijn #141 en #152.

DSC_2640 copy DSC_2641 copy #141 is echt een gorgeous shimmery zacht roze tint die perfect is als highlighter of op het gehele bewegende ooglid om een look wat op te lichten. #152 is ook een shimmery tint maar dit is een mooie royal paarse tint die erg mooi is om een paarse smokey look mee te maken. De pigmentatie van beide oogschaduws is echt ontzettend goed en doet voor mij niet onder aan andere duurdere merken. Ook vind ik de verpakking erg fijn, ik zal er niet snel een nagel op breken want met 1 druk op de knop springt het dekseltje al open.

DSC_2642 copy

Een mono oogschaduw bevat 3gram product wat best gemiddeld is voor een mono. Wel zit er een typisch oogschaduw luchtje aan maar dat is voor mij persoonlijk niet erg storend. De prijs voor 1 van deze 2 mono’s is €4,50 wat ik een schappelijke prijs vind gezien de goede kwaliteit! Het enige minpuntje is denk ik toch wel de verkrijgbaarheid. Kiko is een Italiaans merk wat vrijwel niet in Nederland te krijgen is (maar waarschijnlijk wel wat makkelijker online te vinden!).

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “2X Kiko Mono Eyeshadows.”

  1. Die kleurtjes zijn echt mooi!
    De pigmentatie is ook super.

    De verpakking van Kiko zijn altijd nagel en vinger vriendelijk haha. Ook altijd een super pluspunt!

  2. Kiko is ook te verkrijgen in Duitsland. Ik woon in Maastricht, en een uurtje hiervandaan ligt Keulen. Daar ligt een mooie Kiko-store. Dus mocht je eens in de buurt zijn, dan is het zeker de moeite waard!

  3. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het ziet er echt geweldig uit! En niet duur! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//