Primark Blush Brush.

In de herfstvakantie in 2011 was ik samen met een paar collega’s gaan shoppen in Rotterdam. Natuurlijk gingen we naar Primark waar ik deze blush brush zag toen ik in de rij stond voor de kassa. Voor maar €2 nam ik deze mee om zomaar eens uit te proberen en eerlijk gezegd ben ik er erg tevreden over, zeker als blush brush to go!

De kwaliteit is niet superdeluxe, dat was ook zeker niet te verwachten voor deze lage prijs. Toch ben ik erg tevreden over de zachtheid en de mooie blendende manier van aanbrengen van blush of bijvoorbeeld highlighter. De haren van de kwast vind ik wel pretty, wit aan de ene kant en roze aan het uiteinde. Ik heb in al die tijd dat ik de kwast gebruik nog niet gemerkt dat ‘ie haren verliest. De haren zijn trouwens gewoon nylon/synthetische haren en voor de rest is de kwast van plastic.

Het is een kwast die ik regelmatig gebruik als ik onderweg ben en als ik zin heb om wat blush te dragen. Gezien het formaat is het een perfect en lekker goedkoop kwastje die in elke handtas past. Daarnaast is het makkelijk dat er nog een extra plastic beschermhoesje bij zit, zo blijft je kwast ook netjes in je tas!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Primark Blush Brush.”

  1. Qua uiterlijk lijkt hij op eentje die ik heb van Essence.. De kwast lijkt me erg fijn!

  2. Whoot Essence dupe; haha 50 cent goedkoper. Toch erg dat ze het voor dat geld kunnen maken, maar wel een voordeel voor ons! ziet er goed uit <3

  3. Klinkt wel fijn! Zoals hier boven ook al wordt gezegd, lijkt hij erg op die van Essence! :)

  4. Binnenkort ga ik naar de Primark en dan neem ik zeker even een kijkje!

    xx Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//