Rituals Super Shine Lipgloss; Sugar Rose.

In de glossybox van November 2011 (alweer een tijdje geleden dus!) zat o.a. deze lipgloss van Rituals waar ik erg tevreden over ben. Zoals jullie misschien wel weten ben ik totaal geen lipgloss mens en als ik al naar iets grijp voor mijn lippen is het een simpele lipbalm of een lipstick. Toch wist deze gloss me in een kleine gloss-lover te veranderen.

Vooral de kleur en de zachte spons applicator waren voor mij punten waardoor ik lipgloss wat meer begon te waarderen. De kleur is een prachtige roze barbie gloss met een blauw/groene shimmer. De kleur is jammer genoeg niet zo fel op de lippen als in de tube, maar aan de andere kant maakt dat deze gloss wat makkelijker te dragen. Volgens de verpakking zou er in deze gloss rozenquartz en robijn zitten om het een super mooie glans etc. etc. te geven maar vergeleken bij andere glossjes vind ik het niet iets speciaals toevoegen aan het uiteindelijke resultaat van de gloss op de lippen.

Wel vind ik de textuur van de gloss erg fijn, heeft de gloss een fijn geurtje en is het niet echt plakkerig. Ook blijft de gloss aardig lang zitten mits je niet al te veel eet of drinkt, vrij weinig normale glossjes overleven een lunch of diner niet. Doordat de applicator redelijk klein is (wat ik een pluspunt vind) kun je de gloss ook erg precies aanbrengen en ziet het er egaal uit.

De gloss bevat 6ml per huls voor een prijs van €12,90 en is 2 jaar lang goed houdbaar. Ik begin steeds meer deze gloss te gebruiken ook al ben ik meer een lipstickmeisje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Rituals Super Shine Lipgloss; Sugar Rose.”

  1. Ziet er leuk uit, maar ook ik ben meer een lipstick meisje.. Maar als hij niet heel erg plakt kan ik hem misschien ook nog wel waarderen.

  2. Rituals heeft zulke mooie procuten! Deze lijkt me ook wel lekker smeerbaar en mooi.

  3. haha grappig, ik word net meer een lipstickmeisje hoewel ik vroeger meer een gloss meisje was :D wel een mooi kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//