Femketje’s Favourites; Peachy Lipsticks.

Ola lieve lezers!

Deze week gaat de Femketje’s Favourites over mijn top 3 favoriete peachy gekleurde lipsticks. Ik heb er zelf aardig wat, zeker als ik mijn lippalette mee tel en sowieso is een peachy tint mijn favoriete kleur voor lipsticks of lipglossjes. Mijn 3 favorieten zijn meer in random volgorde verteld dan dat mijn nummer 1 mijn ultimate favoriet is. Ik kan gewoonweg geen echte favoriet kiezen!

Als eerste de peachy lipstick van Essence uit de 50s Girls Reloaded LE. Echt een favoriet van me als het zonnetje buiten schijnt. Ik word er gewoon echt vrolijk van! Goede pigmentatie en een klein prijsje, me likey!

Als tweede de peachy tinten uit mijn 66 lippalette. Ook hier weer erg fijne en goede pigmentatie en mooie tinten die je ook nog eens makkelijk kunt mixen voor nog meer verschillende tinten.

Als laatste deze Essence lipstick 55 Coralize me! Een lipstick die ik al langere tijd heb maar nog niet gereviewed heb (een review komt nog wel trouwens!). Ik kan alvast verklappen dat de tint erg pretty is en de pigmentatie helemaal niet slecht voor een prijsje van nog geen €2.

 (van links naar rechts; Essence 50’s girls reloaded 02 i’m sailing, tint uit het 66 lippalette en Essence 55 coralize me!)

Wat zijn jullie favoriete peachy lipsticks? Of hou je meer van andere kleuren of glossjes?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Femketje’s Favourites; Peachy Lipsticks.”

 1. Ik heb wel een paar peachy kleurtjes, eentje van catrice is mijn favoriet (weet de naam even niet). Ik ben eigenlijk wel meer van de nude lips of juist super fel rood of roze. Peachy draag ik niet heel snel, al is het toch wel heel mooi ..

 2. Mij lijk de Essence lipstick 55 Coralize, mooi!
  Ben benieuwd naar je review! X

 3. De lipstick van Essence uit de 50´s girls reloaded lijn hoort ook zeker bij mijn favorieten!

 4. mooie lipsticks! heb zelf princess peach van catrice, maar ben er eignelijk toch niet zo blij mee.. vind hem me niet staan (depend aangebracht dan weer wel)

 5. zou je een keer "my boyfriend does my makeup tag" willen doen? Dit lijkt mijn heel erg leuk!

 6. Mooie lipsticks! Die van 50's Girls Reloaded van Essence heb ik ook. Een andere peachy favoriet van mij is Cut a Caper van MAC. Ik houd trouwens ook wel van roze lipsticks.

 7. Ik heb het niet zo voor peachy lipsticks… Ze passen gewoon niet zo goed bij me.
  Maar indien ik kon zou ik het zeker dragen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//