Paris Memories Scented Polishes.

Weer een verjaardagscadeautje gereviewed voor vandaag. Dit keer gaat het om het setje geurende lakjes van Paris Memories. Zelf ben ik al aardig bekend met het merk en gebruik ik de laatste tijd zelfs alleen nog maar de top en basecoat van dit merk, naast mijn andere favoriet de Essence 24/7 basecoat en de Models Own 3 in 1 base en topcoat.

De vier geurende lakjes in deze set zijn als volgd; Coconut, een transparante lak die makkelijk als extra topcoat te gebruiken is. Zelf merk ik niet veel van de geur anders dan een normale nagellak geur. De tweede lak en tweede geur is Rose. Dit is een medium roze creamy tint waar ik wel wat meer van de geur bij terug kan ruiken en ook echt herkennen als een lichte rozengeur. Als derde een medium chocolade bruine tint die genaamd Chocolat (like, duh!). De lak is niet 100% creamy maar bevat nog een fijne zilveren shimmer die niet erg opvalt. De laatste kleur en geur is Peach, een koraalachtige tint waarbij ik ook niet veel perzik ruik maar meer de gewone nagellakgeur. Opzich niet zo jammer want de kleur zelf is wel erg mooi!

De lakjes dekken best snel, met 2 laagjes zit je goed en ook de droogtijd is best okay. Niet erg snel maar ook niet zo langzaam dat je een uur niets kunt doen nadat je je nagels gelakt hebt. Wat ik trouwens wel echt een pluspunt vind aan deze lakken is dat er echt ontzettend veel lak in 1 potje zit, maar liefst 15ml!

Al met al, ik ben er wel echt blij mee, het zijn mooie draagbare kleurtjes en de geur (voor zover die terug te ruiken is naast de normale nagellak geur) blijft redelijk lang hangen maar is zeker niet overheersend of storend. De prijs van deze set weet ik niet aangezien dit een cadeau was. Wel denk ik dat de prijs niet hoger dan €4 a €5 zal zijn. Paris Memories is over het algemeen een goed betaalbaar merk, soms zelfs nog goedkoper dan Essence maar wel erg fijn en zeker goed gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie om kans te maken op Hello Kitty oorbellen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Paris Memories Scented Polishes.”

      1. Bij ons verkopen ze Paris Memoris ook bij Douglas, maar weet niet of ze deze daar ook hebben. Ik vind de normale nagellak hiervan in ieder geval heel erg fijn en bij Douglas kosten die maar 1 euro… geen geld dus!

  1. Leuke kleurtjes en een leuk idee van die geurende nagellakken, goed dat ze lang blijven en niet te overheersend zijn. Mooie kleurtjes en de kwaliteit ziet er goed uit.

  2. Erg leuk setje. Ik zelf ben al een tijdje op zoek naar leuke Paris Memoires lakjes, alleen verkopen ze die niet bij mij in de buurt! Helaas… misschien toch maar eens een keertje bestelen ofzo;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//