Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

Als eerste bedankt voor alle meldingen op twitter over dat mijn site er deze ochtend uit lag. Ik moest zelf de hele dag werken en had het anders niet eens geweten tot vanavond laat! Het probleem is in de loop van de middag nog opgelost (het lag bij de hosting, die begon rare shiznit te doen waar ik niks van snap maar vriendlief gelukkig wel!). Aangezien ik dus ff offline was een extra spam je blog artikel online!

Laat dus in de comments de link naar je site achter, waar je site/blog over gaat e.d. en vergeet niet met de winactie mee te doen als je dit nog niet doet!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie om kans te maken op Hello Kitty oorbellen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Heee,
  kijk vooral even op modemollers.blogspot.com voor leuke stukjes over fashion beauty &more. We hebben binnekort ook weer een nieuwe fotoshoot <3
  xxModemollers

 2. Beauty-nerdz.blogspot.nl

  Blog over beauty, elke dag minstens 1 nieuw artikel online over verschillende producten van verschillende merken (:

 3. Hai! Voor beauty, mode, diy, personal stuff, tags, recepten, bijna alles dus, kijk zeker eens op you-get-a-lifetime.blogspot.nl
  Dit is de blog van mij en één van mijn beste vriendinnen. Er komt niet super vaak een artikel online, daar hebben we geen tijd voor, maar we doen ons best! En hoe meer bezoekers we hebben, hoe meer we gestimuleerd worden!

 4. http://cravingpages.nl is mijn persoonlijke boekenblog, wellicht niet het type blog wat je verwacht tegen te komen in een spam post op een beautyblog maar vertrouw me wanneer ik zeg dat mijn boekenblog net zo vlot leest als een beautyblog.

  Op cravingpages.nl vind je naast reviews, ook regelmatig shoplogs, bibliotheekhauls, tags, video’s en inspiratieposts. Verder leg ik mezelf regelmatig uitdagende challenge op, zo deed ik afgelopen weekend mee aan een leesmarathon van 24 uur.

  En als dat je nog niet heeft overtuigd… laat je dan verleiden door de vele leuke winacties. Iedere maand verscheinen er namelijk minstens drie leuke Give-Aways. Kijk dus snel welke leuke prijzen er deze maand worden uitgedeeld :)

 5. Hoi allemaal!
  Ik ben Laura en ik ben net begonnen met mijn blog LalaLauraWorld; een blog over van alles en nog wat. Ik houd van creatief bezig zijn en maak graag taarten, collages, tekeningen en nog veel meer. En ook ik houd van beauty!
  Ik zou het leuk vinden als jullie eens op mijn blog willen kijken!
  lalalauraworld.blogspot.com
  xxx Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//