Paris Memories Base & Topcoat.

Een tijdje terug heb ik een aantal Paris Memories lakjes gescoord bij Big Bazar voor zo’n €0,80 per stuk. Ook zag ik toen dat ze ook een base en topcoat verkochten en voor zulke lage prijsjes vond ik het wel eens leuk om het uit te proberen. Eerlijk gezegd ben ik over beide erg goed te spreken!

Als eerste de basecoat; deze heeft een licht roze, typische basecoat kleur maar brengt en droogt transparant op. Ook droogt de basecoat lekker snel waardoor je ook snel met je gekleurde lak aan de slag kunt. Ik gebruik deze basecoat sinds ik hem heb getest eigenlijk alleen nog maar, mijn Essence 24/7 basecoat was op en wilde eerst mijn al geopende flesjes opmaken en niet meteen mijn backup gebruiken. Deze basecoat beschermd mijn nagels erg goed tegen verkleuringen en zorgd er voor dat mijn lak lekker goed aanbrengt en blijft zitten.

De topcoat is ook goed, niet beter dan bijvoorbeeld mijn favoriete models own 3 in 1 base en topcoat maar hij komt redelijk dicht in de buurt, zeker als je kijkt naar de extreem lage prijs wat ik er voor betaald heb. De topcoat is transparant, droogt lekker snel en zorgd er voor dat mijn lak minstends 3 dagen lang netjes blijft.

Al met al, ik had niet verwacht dat deze koopjes van coats me zo goed zouden bevallen!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op een Rituals pakket!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Paris Memories Base & Topcoat.”

  1. Leuke post! Had ook zeker niet verwacht dat ze zo goed zouden zijn! Heb zelf van Essence base en topcoats maar daar krijg ik nog regelmatig bubbeltjes van in mijn nagellak zo jammer is dat! Wie weet dat ik deze zeker een keer ga uit proberen haha

  2. Fijn dat ze zo goed zijn voor een laag prijsje! Zelf heb ik tot nu toe alleen nog een glitter top coat gebruikt van Paris en die zijn ook wel erg fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//