Catrice 600 After Eight.

Een lakje waar ik al hele lange tijd bij had staan twijfelen was deze prachtige donkergroene tint van Catrice. Toen de schappen weer aan het wisselen waren (deze lak is als het goed is nogsteeds te krijgen in het vaste assortiment, het is daarom ook een perfecte herfst tint!) zag ik dit lakje heel eenzaam in een bijna leeg schap staan, en toen moest ik hem wel meenemen.

Een donkergroene bijna tegenzwart aan kleur had ik nog niet echt. De enige lak die er bij in de buurt komt is Emerald Black van de Models Own Beetle juice collectie en de dekking daarvan is bij lange na niet zo goed als de dekking van dit Catrice lakje. De Models Own lak heeft ook een iets andere kleur en ook meer kleur dan zwart vergeleken bij After Eight. De Catrice lak dekt namelijk al met 1 laag of 2 dunne laagjes en droogt ook lekker snel.

Ook heeft dit Catrice lakje zo’n vernieuwd afgerond kwastje wat echt ontzettend fijn, precies en snel lakt. Zelf ben ik trouwens echt een herfst-lover. Ik ben geboren in de herfst en vind dat seizoen ook het mooiste van het hele jaar gezien de kleurveranderingen in de natuur en eigenlijk alles vind ik er leuk aan (zelfs de regenbuien krijgen mij niet depressed!). Dit lakje is perfect voor mijn favoriete seizoen maar kan natuurlijk ook lekker doorgedragen worden in de winter en de kerstdagen, als je eens niet voor een klassieke rode tint of kerstboom groen gaat.

Al met al, ik hou er wel van! De Catrice lakjes kostten eerst €2,49 maar de prijs is ietsjes omhoog gegaan naar €2,69. Zelf heb ik dit lakje toendertijd nog voor de lagere prijs gescoord.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op een Rituals pakket!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Catrice 600 After Eight.”

  1. over deze kleur heb ik echt al zo vaak staan twijfelen!
    als ik hem op swatches tegen kom vind ik hem echt heel mooi, maar in de winkel in het flesje valt hij me steeds weer tegen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//