Parfum: Zara Woman Fruity.

Toen ik begin augustus in Maastricht was moesten moeders en ik natuurlijk ook even bij de lekker goedkope maar frisse geurtjes van de Zara snuffelen. Daar nam ik de Fruity variant mee in een enorm grote maar mooie strakke flacon met maar liefst 100ml!

DSC_4243 copyHet is geen echte pure parfum maar een eau de toilette, dat vind ik niet erg want deze geur blijft ondanks dat hij met water verdunt is ontzettend lang hangen. Het doosje vind ik netjes, lekker wit en strak maar wel van wat steviger karton *omdat het flesje natuurlijk aardig zwaar is met die 100ml er in*.

Het flesje zelf is ook vierkant, me likey zulke designs, en het heeft verder een simpel zwart topje en verstuivertje. Het geurtje zelf heeft een lief licht roze kleurtje. De geur is zoals de naam Fruity doet vermoeden lekker fruitig en zoet, maar nog wel fris en niet te zwaar. Ik vind het best een jong, zoetig geurtje en eigenlijk een typische femketje-geur.

Ik kocht dit geurtje voor maar €9,95. Echt een massive koopje aangezien er 100ml in zit, hij lekker fris en zoet ruikt en de geur ook goed lang blijft hangen.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Parfum: Zara Woman Fruity.”

  1. Ik had hem laatst ook geroken en hij rook echt verrassend lekker! Geen idee waarom ik hem niet heb gekocht xd Zeker voor die prijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//