Nieuwtje! Catrice Thrilling Me Softle LE.

catrice thrilling me softly le femketjeNLOm het najaar goed in te luiden komt Catrice vanaf eind oktober tot en met november 2013 met een nieuwe LE, Thrilling Me Softly genaamd.

In deze collectie zitten een aantal trio oogschaduws (€3,89), een mascara (€4,59) en liner (€3,59). Ook komen er twee blush sticks uit (€4,59 per stuk) en maar liefst 3 long lasting lip lacquers (€3,99 per stuk). Wat ik zelf wel awesome in deze collectie vind is de Lace Patch eyeliner (€2,99). Maar natuurlijk ga ik ook wel even bij de 5 nieuwe lakjes (€2,99 per stuk) kijken.

Loop jij al warm voor deze collectie? Zo ja, wat wil jij graag scoren?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Nieuwtje! Catrice Thrilling Me Softle LE.”

  1. Mooie producten zijn het. Ik ben helemaal fan van de mascara. De mascara is echt super fijn en doet wat het beloofd.

  2. Oeh, die blush sticks spreken mij wel aan, de roze dan :) En de lip lacquer, en de trio oogschaduws :) Even een kijkje nemen in de winkel tegen die tijd, of ik ze dan nog zo boeiend vind :)

  3. Ik ga zoals bijna altijd tegenwoordig lekker reviews afwachten en misschien dat ik dan wel iets koop :) Of een van de producten moet er echt heel bijzonder uitzien in het echt!

  4. Er zitten mooie producten bij en de verpakkingen vind ik erg mooi. Ik ben wel benieuwd naar de mascara en er zijn zeker 3 lakjes die ik graag zou willen kopen, als ze tenminste net zo mooi zijn als ik hoop :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//