Demak’Up Facelook: Stem Op Femketje! :3

Ola lieve lezers!

Vorige maand heeft Demak’Up mij de challenge gegeven een 5e Facelook te maken voor de Facelook wedstrijd. Gisteren kreeg ik het mailtje dat ik met mijn “Embrace Your Inner Sparkle” look bij de laatste en beste 20 looks zat! *yaaaaay*

9Vanaf vandaag tot en met 12 september kan er via de Demak’Up facebook gestemd worden en natuurlijk zou ik het awesome vinden als al mijn lieve lezers even een half minuutje de tijd zouden willen nemen om op mij, femketje, te stemmen <3

Ik kan hiermee een amazing prijs winnen van o.a. een artikel in het tijdschrift Viva en nog veel meer kekke publiciteit voor mij en mijn blog! Ik hoop dat jullie allemaal jullie stem gaan uitbrengen, ik ben erg benieuwd welke look er als winnaar uit de stembus komt!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Demak’Up Facelook: Stem Op Femketje! :3”

  1. Wauw, ik snap al waarom je look bij de laatste 20 zat, deze is namelijk echt prachtig gedaan! Ik ga straks direct op jouw stemmen! Veel succes nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//