O.P.I. – Your Web Or Mine?

O.P.I is een mooi merk, maar de prijzen voor de lakjes liggen me toch echt te hoog om er regelmatig een lakje van te scoren. Op ebay kun je ze vaak nog voor een hele duit goedkoper krijgen maar wacht je er weer weken op voordat je het binnen hebt. Soms heb je geluk, net als ik want een tijdje terug had ik dit lakje gewonnen!

DSC_5587copy

Your Web Or Mine komt oorspronkelijk uit de Spiderman collectie van een jaar of wat geleden. Ik moet zeggen dat wanneer ik naar de lak zelf kijk ik niet echt iets van Spiderman terug zie. De lak heeft een mooie lichte roze kleur met een vleugje zalm in verwerkt. De lak is shimmery en daardoor ietsjes streperig maar dat is met een goede topcoat wel op te lossen. De finish lijkt zelfs een beetje metallic en is iets waar je wel echt van moet houden.

De lak dekt met 2 laagjes en droogt in een normale tijd. Voor een potje van 15ml betaal je zo rond de 5 tot 15 euro, verschillende waar je ze besteld of koopt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “O.P.I. – Your Web Or Mine?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//