WINACTIE: Real Techniques Retractable Lip Brush *Enchantra.com*. CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Het is geloof ik weer het seizoen van de winacties want naast het 88 matte palette wat je kunt winnen, maak je nu ook kans op de nieuwe Real Techniques Retractable Lip Brush! De awesome en Zeeuwse beauty webshop Enchantra.com was zo amazing om een samenwerking met mij aan te gaan en sponsort deze fijne Real Techniques kwast.

winactie femketje enchantra

Wat MOET je doen om kans te maken op deze Real Techniques lipbrush?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Like de Enchantra Facebook pagina.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een Real Techniques retractable lip brush! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8294 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 2 t/m 16 februari 2014. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “WINACTIE: Real Techniques Retractable Lip Brush *Enchantra.com*. CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan behalve het plaatsen op mijn blog. De kwasten van RT heb ik ook een tijdje geleden ontdekt en ik vind ze zo fijn! X

 2. Hooii

  Ik volg je op bloglovin Facebook instagram en YouTube
  Ook heb ik de Facebook van enchantra geliked

  xx Sanne

 3. Ik doe erg graag mee! Ik heb alle verplichte stappen gedaan én ik volg je via Twitter, Instagram, Youtube en Facebook. :)

 4. Wat leuk ik doe mee! Maar ik doe ook al mee met je winactie 88 matt pallet ( en die zou ik wil willen winnen :p ) nou maar als het jammer genoeg niks word doe ik hier wel aan mee! Ik heb alles gedaan, zelfs een blogspot erover gemaakt zoals je zei.
  Grt Emke

 5. Alle media over dit onderwerp geliked/gedeeld onder;Momzymom,MissMomzy,DinyG (diny gijsberts) en Dinie.Gijserts
  Iets eigens op mijn blog maken daar heb ik helaas geen verstand van anders had ik het zeker gedaan !!

 6. Dit vind ik een hele leuke winactie! Wat ziet er dat een leuke kwast uit!!!
  Ik deed dan ook (bijna) alle dingen om mee te kunnen doen:

  – Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
  – Like de Enchantra Facebook pagina.
  – Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*
  – Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een Real Techniques retractable lip brush! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8294
  – Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
  – Volg via Instagram.
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 7. Wauw, die stond op mijn verlanglijstje, dus winnen zou super zijn!!
  Ik heb de volgende dingen gedaan om extra kans te maken:
  – Volg femketje.nl op Facebook.
  – Volg via Instagram.
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

 8. Leuke actie ik doe graag mee! Je heb mij als nieuwe volger er bij op Bloglovin, Twitter, Youtube , Instagram en Facebook! Heb al een paar artikelen en fimpjes bekeken, erg gaaf! Groetjes, Henrike

 9. Ik doe ook graag mee! Heb alles gevolgd en geliked en getweet, behalve instagram want dat heb ik niet.

 10. Superleuk! Ik doe mee en heb alles gedaan wat moest + je gevolgd op Facebook en Instagram en ben geabboneerd op je YT-kanaal! :)

 11. Ik volg alle pagina’s! :) Ik doe graag mee!

  Youtube: SanneSx3
  FB: Sanne Sigmond
  Twitter: SanneS0
  Bloglovin: sannesa
  Instagram: sannes0

  Liefs, Sanne

 12. Oeh! Netjes lipstick aanbrengen is soms best lastig, het lijkt me een fijn kwastje! Ik volg je overal en heb verder alle stappen gedaan :)

 13. Ikke doe mee!!! =D Ik heb alle verplichte dingen gedaan. En alle niet verplichte dingen gedaan, behalve het laatste, want ik heb geen blog :P

 14. Aaah! Deze wil ik al zoo lang! Ik heb gehoord dat de RT kwasten heel goed zijn maar ik heb ze nog nooit geprobeerd. *shame* Ik volg je op bloglovin en heb je bericht geliked! Ik volg je ook op twitter (xfloor_staal), instagram (floorxtoof), facebook (Floor Hooi) en YouTube (Florentien Staal)!
  Fingerscrossed!

  Xoxo, Floor

 15. ik doe mee!
  heb alles gedaan of al eens eerder
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 16. Heeel leuk !
  Ik volg je op Facebook Twitter en Instagram.
  Op bloglovin volg ik je ook en heb ik deze actie geliked.
  Ik heb de pagina van enchantra op facebook geliked !
  Op twitter en instagram en bloglovin heet ik xPatriees en op facebook geloof ik patricia.h ik gebruik alleen voor facebook mijn oude email en hierbij mijn nieuwe. Maakt dit uit ?

  Ik heb helaas geen youtube account of een eigen blog..

  Xx

 17. Ik doe mee! Volg jou via bloglovin en heb de fb pagina geliked! Ik heet wel.op fb anders dus weet niet hoe.dat gecheckt word?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//