Nieuwtje! Catrice Creme Fresh LE.

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection_zps9a2ec1d1Catrice komt in maart weer met een nieuwe lente LE Creme Fresh genaamd. Zelf ben ik nog niet heel erg impressed maar misschien dat de producten wel in het oog springen in real life. De blush ziet er in ieder geval al erg veelbelovend uit!

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-1

Blush: 3,99.

Catrice-creme-fresh-eyeshadow

Eyeshadow: 2,99 per stuk.

Catrice-Creme-Fresh-nagellak

Nailpolish: 2,99 per stuk.

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-7

Lipbalm: 3,99

Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-6

Hair & Lash & Brow colour: 2,99 per stuk.

En, ben jij van plan iets van deze goodies te scoren?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Nieuwtje! Catrice Creme Fresh LE.”

  1. Ik heb de collectie al heel vaak gezien in Duitsland en het is een beetje teleurstellend door de pigmentatie, de lipsticks zijn alleen gloss en de rest ziet er niet zo denderend uit! XO

  2. Mm, ik hoorde dat er in maart ook al een hele toffe nagellak LE kwam, maar ik ben bang dat die nu niet naar NL komt. Laat ik maar hopen van wel op een apart display, want ik had in mijn hoofd al alle lakjes ingeslagen, terwijl ik van deze collectie niet wild wordt.

  3. vind het een leuk idee maar ik heb het idee dat de kwaliteit nogal wat te wensen over gaat laten, maar we zullen zien met de swatches haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//