Essence Love Letters LE Polishes!

Ik ben er weer vroeg bij dit keer want gisteren voordat ik moest werken was ik even langs het Kruidvat gerend om de nieuwe Love Letters LE te scoren. Hij was er as usual weer net ingezet en ik scoorde alle lakjes, het oogschaduw paletje en de highlighter. Vandaag als eerste de lakjes gereviewd en geswatched!

DSC_5920

Als eerste 01 Rosy In Love. Dit lakje heeft mijn hart een beetje gestolen en wordt zeker weten een veelgedragen favoriet de komende tijd en het aankomende voorjaar. De lak heeft een lichte oudroze tint en is creamy zonder shimmer of glitter. Me likey, want deze lak dekt ook nog eens in 2 laagjes!

DSC_5924

Ook de tweede lak uit de collectie dekt met 2 laagjes *of 3 dunnere, ‘t is maar net wat je zelf fijner vind werken*. 02 I Got A Crush On Blue! is zoals de naam al verklapt een blauw lakje. De tint zelf is nog lichter dan babyblauw maar een pastel blauwe lak als deze is hip and happening komend seizoen. De lak is lekker creamy en bevat geen shimmer of andere glitters.

DSC_5925

03 Grey-Headed Lovebird is een taupige en iets donkere nude tint die erg draagbaar is voor welke gelegenheid dan ook. Ook deze lak is creamy en shimmerloos en dekt als een tierelier met 2 laagjes.

DSC_5929

04 Dear Peach! is ook een hartendiefje want wie houdt er nu niet van een pastel perzikkleurtje? Okay, dit is een lakje die velen onder ons wel al een soortgelijke kleur van hun de stash hebben, maar een beauty als deze kon ik niet alleen achterlaten in de winkel. Hij doet me qua kleur erg denken aan de perzik yoghurt drankjes en is simpelweg lovely creamy. En ja, het wordt saai maar ook deze lak dekt in 2 laagjes en is 100% creamy!

DSC_5931

Als laatste de lak die je ook makkelijk voor stamping nailart kunt gebruiken. 05 Inkheart is een donkergrijze creamy lak die serieus al perfect dekkend is in 1 laag! Zelf heb ik trouwens niet het stamping setje uit deze LE gescoord, ik heb al zoveel image plates en alles wat er bij hoort dat ik die heb laten staan. Wel heb ik deze lak met een aantal andere plates van bundle monster uitgeprobeerd op verschillende geswatchte lakjes op een nagelwiel.

DSC_5937

DSC_5941

Ik moet zeggen dat ik wel echt onder de indruk ben. Eerlijk gezegd was ik bang dat de lakjes allemaal slecht zouden dekken door de lichte pastel kleurtjes en daardoor weinig gebruikt gingen worden. Ik weet zeker dat ik deze lakjes veel in nailart designs ga gebruiken en misschien ga ik er vandaag nog wel even een watermarble nailart mee maken!

De lakjes kosten 1,89 per potje van 7ml.

(Ik heb de swatchfoto’s gisteravond laat met mijn 2 ‘etalage’ lampen gemaakt, ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Zelf twijfel ik nog of ik een originele daglichtlamp aan ga schaffen, die kosten namelijk nogal een duit… Voor nu in ieder geval dit effect met de 2 witlicht lampen :3)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “Essence Love Letters LE Polishes!”

  1. Ik vind de kwaliteit van de foto’s zeker niet tegenvallen en de kleuren zijn goed te zien. Mooie kleuren!

  2. Ik vind het geen geweldige kleuren, maar zie wel dat de stempellak goed werkt, dus dat zal de enige zijn die ik hiervan zal kopen

    1. lampen die wit licht afgeven ipv geel of donker gelig licht ^^ wit licht lampen zijn beter voor fotografie omdat anders de kleuren niet overkomen zoals ze in real life zijn :)

  3. ik vind het licht erg mooi!! je kunt wel zien dat het geen daglicht is maar de producten kun je prima zien en de kleuren zijn mooi!!

  4. Wat en prachtige lakjes, je bent de eerste die ik ze zie reviewen en ik had niet verwacht dat ze zo mooi waren, leuk om te zien! Liefs

  5. Wauw, ik word er enthousiast van! Heb vandaag voor het schap gestaan, maar geen lakjes meegenomen omdat ik bang was dat ze niet zouden dekken..Ik ga morgen meteen terug haha!

  6. Wauw jemig wat zijn je nagels mooi, ik vind dat ze echt goed dekken. De bruine kleur vind ik het mooiste maar ik sla deze toch wel over omdat ik niet zo blij ben met de houdbaarheid van de lakjes van Essence. XO

  7. Ik heb ze niet allemaal gekocht. En als ik ze zo zie ben ik blij met de 2 kleurtjes die ik heb gekocht. De peach kleur en de donker grijze. De andere kleuren vind ik persoonlijk wat tegenvallen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//