O.P.I Hello Kitty Collection.

DSC_0895De meeste hebben ze wel al snel voorbij hebben zien komen op IG en FB, maar de OPI Hello Kitty collectie is toegevoegd aan mijn stash. Ik heb ze gisteravond allemaal geswatcht en gefotografeerd en ik moet zeggen dat ik super excited ben. Zo excited dat deze collectie een ere plaatsje krijgt in mijn beauty room. Benieuwd naar swatches en mijn eerlijke mening, lees dan snel verder!

DSC_0894

DSC_0898Kitty White is de meest sheer lak van de collectie. Dit had ik niet helemaal verwacht aangezien het in het potje een pearly witte lak leek, maar eigenlijk is deze meer een shimmery parel lakje, vrij metallic maar wel erg pretty. Zelf zou ik hem over een goed dekkende wit of roze aanbrengen.

DSC_0900Let’s Be Friends is een hele lichte roze, bijna wit met een vleugje pink goodness. Deze lak is super creamy en shimmerloos. Hij dekt met maar 2 dunne laagjes en heeft een pretty glossy en streeploze finish. Echt een mooie lichtroze nude tint, bijna wit en best wel classy.

DSC_0902Small + Cute = <3, een lichtroze tint welke vergeleken bij de andere lichtroze tinten ietsjes meer zalmkleurig roze lijkt. Ook deze lak is mooi creamy met glossy finish en dekt perfect met 2 dunne laagjes. Very nice OPI! :D

DSC_0904Deze mooie glitterlak heb ik aangebracht over Small + Cute = <3, en heet Charmmy & Sugar. Het is een metallic shimmery glitterlakje met multi coloured glitters in van verschillende formaten. De lak is denk ik wel an sich goed te gebruiken en dekkend te krijgen met zo’n 3 laagjes. Maar om tijd te besparen kun je altijd een enkel laagje aanbrengen over een goed dekkende tint.

DSC_0906Een super favoriete tint uit deze collectie is Look At My Bow. Deze lak draag ik nu ook op mijn nagels en omg ik ben verliefd! Een strawberry milkshake kleurtje, lekker poppig en girly. De lak is super creamy en dekt met 2 dunne laagjes.

DSC_0909Starry Eyed For Dear Daniel is een mediumroze glitterige lak welke dekkend te krijgen is met 2 a 3 laagjes. Deze is echt alleen al zo stunning in het flesje en met een mooie glossy topcoat is deze gorgeous op de nagels als bijvoorbeel accent nail.

DSC_0911Een iets minder goed dekkende lak waarvan ik juist wel verwachtte dat hij goed dekkend zou zijn is Super Cute In Pink. De lak lijkt creamy maar heeft een meer jelly achtige finish. Niet super sheer maar hij heeft toch wel 3 laagjes nodig. Op de foto hierboven heb ik 2 laagjes aangebracht. De kleur is wel echt geweldig, een mooie rozepaarse tint, precies er tussen in, de ultieme HK kleur if you ask me!

DSC_0913Een nog wat semi jelly achtige lak is Spoken From The Heart, een medium pink lakje welke ook weer erg creamy leek in het flesje maar welke zeker 3 laagjes nodig heeft. Ook bij deze heb ik 2 laagjes op de foto aangebracht, een 3e zou zeker niet mis zijn. Ondanks dat vind ik dit wel echt een hele mooie tint, misschien leuk om te dragen met valentijnsdag!

DSC_0915Een raspberry lakje zit er ook tussen, 5 Apples Tall heeft met 2 dunne laagjes een nog net iets doorschijnend resultaat, maar een 3e dun laagje maakt het perfect. Ook deze is shimmer en glitterloos. Het is net geen perfect rood, maar het lijkt of er een vleugje roze doorheen zit. Zacht rood ;)

DSC_0916My Twin Mimmy is een showstopper, eentje waarvan ik niet had verwacht dat hij zo goed zou zijn. Een zonnige gele tint, super creamy en perfect dekkend met maar 2 laagjes. Me likey a lot :D

DSC_0919Deze royaal blauwe tint is ook echt gorgeous. My Pal Joey is ook weer zo’n mooie creamy tint die dekt met maar 2 laagjes. Ik denk dat ik deze veel ga dragen komende zomer want naar mijn mening schreeuwt deze echt day at the pool!

DSC_0923De 12e en laatste lak is Never Have Too Mani Friends, een perfecte creamy zwarte lak zonder shimmer of glitter. Deze dekt ook al zo hemels fijn met maar 2 dunne laagjes. Ik denk ook wel dat deze lak perfect gaat zijn om mee te stampen en te watermarblen. Hij heeft mooi goed pigment, prima voor nail art!

Deze collectie heb ik zelf via ebay gescoord voor zo’n 95 euro inclusief verzendkosten. De potjes zijn authentiek, echt van OPI en bevatten 15ml lak. De kwastjes zelf lakken zo damn lekker, geen gedoe met wonky kwast haartjes zodat je totale controle over je lak hebt.

Ik ben echt super enthousiast over deze collectie. Het is zeker een berg geld om in 1 keer uit te geven, maar ik ben nu eenmaal een verzamelaar en wil de complete collectie in mijn stash hebben. Veel tinten zijn favoriet, het enige mindere vind ik de 2 lakken die wat meer jelly leken te zijn terwijl ze in de potjes toch echt super creamy leken. Afgezien van dat raad ik deze collectie zeker weten aan, misschien ben je niet gek op alle tinten, maar via ebay of bijvoorbeeld douglas kun je meerdere losse lakjes scoren.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

48 thoughts on “O.P.I Hello Kitty Collection.”

 1. De gele kleur verrast me in deze collectie! Ik houd zelf toch het meest van nagellakjes met glitters. Ze zien er goed uit, duidelijke foto’s!

 2. Wauw! Wat een mooie collectie om te hebben! Het is inderdaad even een uitgave, maar dan heb je zeker wat!! Super mooi!

 3. Ja, was zo nieuwsgierig naar je swatches….

  Erg mooie lakjes allemaal maar het bedrag houdt me nog tegen :/

  1. Het is inderdaad ineens een berg geld, maar via ebay heb ik ze het meest goedkoop kunnen scoren.. Je kunt natuurlijk ook altijd gewoon voor een enkel aantal lakjes gaan :)

 4. Glitter is altijd goed maar vooral de roze lakjes mogen er ook wezen. Vind je omschrijving erg fijn en duidelijk! Mooi review!

 5. Aah deze zijn amazing! Look at my bow & My Twin Mimmy zijn mijn favorieten. Prachtige kleurtjes weer!

 6. Ik was al erg nieuwsgierig naar de swathes van deze lakken en wat zijn ze mooi. Ik vind veel mooi maar er zitten er ook een aantal bij dat ik minder mooi vind. Leuk dat je het complete collectie hebt.

 7. Ze zijn echt allemaal zoooo mooi!! Zoals ik al op Facebook zei, ik wil ze ook nu allemaal :P
  Wat is je geheim trouwens om in één avond alles te kunnen lakken? Bij mij duurt drogen lang. En als ik steeds aan de weer ga met nagellak remover dat hou ik geen nagels meer over :P

  1. Dunne laagjes lakken en in een goed geventileerde kamer werken :) En mijn daglicht lampen helpen ook want daar komt wel wat warmte vanaf! Denk ook wel dat mijn nagels een hele mep kunnen verdragen, heb een hele tijd geleden in 1 keer 30 lakken geswatcht en dat hebben ze ook prima overleeft. Wellicht kun je een remover zonder aceton gebruiken voor normale creamy lakjes :)

 8. Wat een mooie en super schattige collectie zeg. Super Cute In Pink is mijn favoriete kleur, jammer dat die net wat minder goed dekt.

 9. Oh wat geweldig, Hello Kitty nagellak! Ik hou alleen niet van roze en rode lakken, dus in die zin spreekt de collectie me niet zo aan. De gele en blauwe zou ik wel graag willen hebben :)

 10. Small + Cute = <3 en Let's Be friends zijn mijn favorieten! Leuke collectie, wel jammer dat sommige lakjes zoveel laagjes nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//