NYC Smooch Proof Lipstain 497 Rock On Ruby.

Lipstains, weer zo’n lipproduct wat ik eigenlijk erg fijn vind maar niet echt vaak draag. Vooral de laatste paar maanden heb ik mijn lipproducten laten verstoffen en wordt het nu wel weer eens tijd om wat kleur op de lippen te toveren. Een tijdje terug had ik een awesome goodiebag gewonnen waar o.a. deze lipstain van NYC in zat.

DSC_1962 copy DSC_1963 copy NYC is een merk waar ik eigenlijk alleen nog maar wat lakjes van heb dus ik was erg benieuwd en open minded toen ik deze lipstain testte. Ik heb de kleur Rock On Ruby, een prachtige klassieke fel rode tint die bijna iedereen mooi staat. Je moet er natuurlijk wel van houden maar als ik voor kleur op mijn lippen ga dan wil ik echt een knalkleur ook!

De kleur is in eerste instante een beetje sheer en niet erg fel maar met een paar swipes heb je zo een goed gepigmenteerde felle rode tint op je lippen. De stain zelf lijkt heel erg op een stift of permanente marker en dat werkt eigenlijk een stuk makkelijker dan verwacht. Deze lipstain staint de lippen aardig goed maar een lunch of diner overleeft hij niet helemaal. Iets wat me opviel is dat de stain zodra deze opgedroogt is, erg matte is. Ik ga er meestal nog met een transparante lipbalm over, ook om er voor te zorgen dat mijn lippen niet erg uitgedroogt raken door de stain. Dat is namelijk iets wat ik wel erg snel heb met deze stain, mijn lippen worden super droog en een lipscrub naderhand is dan zeker nodig.
DSC_1964 copyDSC_1965 copyIk vind het een fijn product en ik ben best benieuwd watvoor kleuren NYC nog meer te bieden heeft voor een klein prijsje van €3,99 per lipstain.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “NYC Smooch Proof Lipstain 497 Rock On Ruby.”

  1. Wat een mooi kleurtje, na mijn ervaring met een lipstain van catrice heb ik het niet meer zo op ze. Maar deze klinkt toch wel goed.

  2. Zelf gebruik al een tijdje persistent pink, dit is zelfs mijn tweede! Mooi roze kleurtje, niet te fel! Blijft best lang zitten vind ik.

  3. haha ik teste deze op mijn hand in de winkel en het zat er de volgende dag nog op! ik vind m wel erg mooi, ga er misschien toch maar een halen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//