Catrice Polishes: 875, 880 & 830.

Jullie weten allemaal wel dat de Catrice lakjes op dit moment met 50% korting verkocht worden. Als het goed is komen de lakjes wel terug maar dan met een nieuw uiterlijk/verpakking. Zo kocht ik laatst nog 6 lakjes met die mooie korting. In dit artikel de eerste 3 in de test!

DSC_2294 copyDSC_2295 copy875 It’s All I Can Blue: Oh my doodles, ik ben verliefd op deze tint. En dat zegt heel wat want normaal ben ik niet zo’n blauwe lak fan. Deze lak dekt perfect met maar 1 laagje en heeft de meest mooie creamy en glossy finish ever. I’m hooked for life on this colour.

880 No Snow Petrol: Een kleur waar ik langere tijd bij heb staan kijken maar steeds niet mee nam toen deze nog voor de volle prijs verkocht werd. Nu met die korting kon ik het niet laten en ik ben best blij dat ik ‘m eindelijk meegenomen heb. Een prachtige petrol blauwgroenige tint met een aparte maar erg mooie blauwpaarse gloed. Deze lak dekt ook al erg mooi met 1 laag maar 2 laagjes vind ik nog net iets mooier.

Als laatste in dit reviewartikel 830 Salmon & Garfunkel: Wat vind ik de naam cute van dit lakje. En de kleur zelf vind ik ook erg mooi. Het is voor mijn lichte huid de meest perfecte nude nagellak en doet zijn naam ook zeker eer aan. Het is letterlijk een creamy licht zalm kleurtje die ook weer amazingly goed dekt met 1 of 2 dunne laagjes.

DSC_2299 copyGa jij nog wat lakjes scoren voor maar €1,35 per stuk of heb jij je stash (net als ik) al goed bijgevuld?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Catrice Polishes: 875, 880 & 830.”

 1. Ik heb echt bijna 20 nagellakjes aangeschaft, hahahXD Té erg ik weet het, maar het scheelt je zooooveeel geld! Waarom dan niet nu kopen? Een van mijn favoriete nagellakjes is ‘Dirty Berry!’ Bovenstaande nagellakjes vond ik al teveel lijken op wat ik in mijn stash heb zitten.

 2. Op zich heb ik wel genoeg nagellak, maar als ik nog iets leuks tegenkom wat ik nog niet heb, dan laat ik het natuurlijk niet liggen!

 3. Salmon & Garfunkel heeft mij ook positief verbaasd! Het zelfde als wat jij met No Snow Petrol had, in de sale toch maar meegenomen. En ik ben er zo blij mee!

  It’s All I Can Blue is ook mooi. Ik wil meerrrr, maar kom pas over 3 weken weer aan het vaste land. :( Hopelijk hebben ze dan nog wat liggen…

 4. Nummer 875 heb ik. Ik ga misschien morgen nog even naar het Kruidvat en dan ga ik zeker kijken voor snwo petrol, die is echt mooi. Maar ik heb mijn stash al behoorlijk aangevuld met 10 nieuwe lakjes :-)

 5. No Snow Patrol wil ik echt graag hebben, jammer genoeg is die actie alleen in Nederland
  De andere 2 kleuren heb ik al :)

 6. Oh ik heb Salmon nog niet want ik was in de veronderstelling dat deze niet zo goed dekte, maar hij ziet nu wel goed uit!
  Ga ik toch nog even snel voor kijken ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//