NOTD 6/8; Diep In de Zee (Ombre!).

NOTD 6aug2013Ik denk toch wel dat dit 1 van mijn favoriete NOTD’s ever is. Niet alleen omdat ik ‘m (al zeg ik het zelf) best pretty vind, maar ook omdat vandaag best een speciale dag is. Ik vertel in dit artikel nog niks maar vanmiddag komt er een kort artikeltje online waar meer in staat ^^ No worries, het is niks ernstigs maar meer een klein feestje voor 2 (en nee we gaan nog niet trouwen XD).. *als je me volgt op FB of IG had je het al kunnen lezen.. hinthint*.

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– Catrice 540 Am I Blue Or Green?
– Catrice 875 It’s All I Can Blue.
– Catrice 13 Shopping Day At Bluemingdales.
– Essence 02 Blair (oude twins glitter lakje).
– Essence gel look topcoat.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “NOTD 6/8; Diep In de Zee (Ombre!).”

  1. ….. GA JE TROUWEN? :D Heeft Roy een aanzoek gedaan? Aww dat zou echt leuk zijn. Trouwens, echt super pretty nails, love it!

    1. Haha ja dat dacht ik dus ook al, dat hij een aanzoek heeft gedaan!! :D:D:D:D Hele mooie nagels inderdaad! <3

  2. Aah wat een mooie ombré! Ik vind de kleuren echt heel mooi.
    EN ga je trouwen ;-) OF zwanger? OF nog een Kitty? :D Nou ik wacht wel tot vanmiddag ,,,,

  3. Heel mooi!
    Alleen wel een beetje jammer dat ik nu het liedje van de kleine zeemeermin in mn hoofd heb… Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//