NOTD 6/12; Black Xmas.

NOTD 6dec2014

Zwart is altijd goed, althans dat is 1 van mijn motto’s zolang je het zwart een beetje uniek kunt oppimpen. Throw in some glitters en ik ben al snel blij. Ik begon met een zwarte lak die ik matte maakte met een topcoat op 3 van de 5 nagels. Op de 2 accentnagels (duim en ringvinger) bracht ik een glitterige zwarte lak aan van OPI. Even alles laten drogen en met scotch tape kleine driehoekjes afplakken vanaf de nagelriemen en die lakken met een shiny topcoat. En klaar is Kees.. of femketje,.. of jij ;)

Gebruikte producten:
– Catrice brightening basecoat.
– MAX black.
– Essence matte topcoat.
– OPI Metallic 4 Life.
– Catrice topcoat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “NOTD 6/12; Black Xmas.”

  1. Leuk gedaan =) Is leuk als je een boek laat uitgeven met al je nail art foto’s =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//