NOTD 4/3; Oyster In The Shell.

NOTD 4maart2014Een favoriet waar ik de laatste tijd veel naar pak is, ondanks de slome dekking met 3 laagjes, deze nieuwe Crushed Crystals lak van Catrice. Hij is wat sheer, maar oh zo pretty door de gorgeous shimmer en glitters.

Gebruikte producten:
Essence 24/7 base.
Catrice 04 Oyster & Champagne.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “NOTD 4/3; Oyster In The Shell.”

  1. Wauw, mooie glitters zeg! Ik ben echt fan van deze lakjes, ik heb zelf ook de roze en de grijs/zwarte variant die ik op mijn blog gereviewd heb. Ze hebben allemaal echt prachtige glitters, en ik vind het liquid sand effect ook erg mooi!

  2. Ik heb hem zelf ook maar vind de drie laagjes net iets te veel, aangezien hij dan nog steeds niet volledig dekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//