Sleek Au Naturel Palette.

Laatst ontving ik dit prachtige Sleek Au Naturel palette van pakshop.nl. Als bekende Sleek-gebruiker was ik super excited want deze beauty had ik nog niet in mijn stash.

DSC_6250Het palette bevat in totaal 12 natuurlijke tinten die iedereen met welke huidskleur of ondertoon dan ook kan dragen en combineren. Van licht tot donker, alles zit er in. Er zitten maar liefst 8 matte tinten in en de overige 4 bevatten een mooie shimmer. Je kunt met dit palette dus alle kanten op, van een zachte natuurlijke look, tot een sultry donkere smokey eye.

DSC_6251foto hierboven: nougat Рnubuck Рcappuchino Рconker *shimmer* Рmoss *shimmer* Рbark. foto hieronder: honeycomb Рtoast Рtaupe *shimmer* Рmineral earth *shimmer* Рregal Рnoir.

DSC_6252

De pigmentatie van de kleuren is goed, de matte lichte tinten zijn iets minder goed gepigmenteerd maar werken daardoor wel als een tierelier als blending kleur tussen tinten door, of als tussentint in de crease.

DSC_6253

DSC_6335 copy croppedcopy

Ik kan niet anders dan positief zijn over dit betaalbare palette van 9,95. Kijk voor dit palette en nog veel meer andere Sleek goodies op pakshop.nl. Kan je niet wachten om zelf wat te bestellen? Goed nieuws want met deze kortingscode (FEMPAK5) krijg je alvast 5% korting op je bestelling!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Sleek Au Naturel Palette.”

  1. Heyhey!

    Prachte ooglook, en ook zeer geschikt als je niet een heftige ooglook wil of juist wel een heftige ooglook.

    lieefs

    Janine

  2. Neeeh… Ik heb werkelijk geen idee wat ik precies aan moet met dit soort kleuren. Ik heb wel wat bruin tinten in mijn make up stash maar gebruik het zelden tot heel erg weinig.

  3. ik heb het pallet nu al een aantal weken. ik ben er helemaal weg van! je begint al aardige deukjes te zien in een aantal oogschaduws :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//