NOTD 23/7; Summer Greens & Gold.

NOTD 23juli2013Een NOTD die ik bijna was vergeten te posten tot ik hem ineens tegen kwam op mijn SD kaartje die nog in m’n oude vertrouwde Nikon zat :3 Ik kan me herinneren dat ik voor deze NOTD Roy de kleuren liet kiezen. Soms ben ik gewoon inspiratieloos of kan ik zelf niet goed kiezen door de massive hoeveelheid nagellakjes in mijn stash. Dilemma van een nagellak-verslaafde :’)

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– China Glaze (texture polish) In The Rough.
– Catrice 11 Miss Piggy’s BF.
– China Glaze (eyecandy collectie) Blonde Bombshell.
– Essence (fruity LE) scented topcoat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “NOTD 23/7; Summer Greens & Gold.”

  1. Ik moet echt nog steeds aan de texture polish wennen, weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden. Leuk gecombineerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//