NOTD 2/12; Shine Bright, Purple Diamond.

NOTD 2dec2014Omdat ik verliefd ben op deze licht paarse lak. Hij is zo pretty en sparkly in het zonnetje :3 Jammer genoeg is mijn middelvinger nagel kort na deze foto bij beide handen super kort afgebroken en moet ik nu al mijn nagels weer kortwieken…

We will meet again, pretty long nails!

Gebruikte producten:
Essence 24/7 base.
Sinful Colors Purple Diamond. 
– Catrice topcoat.

x femketje

PS: Happy 28th bday Bro! <3

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NOTD 2/12; Shine Bright, Purple Diamond.”

  1. Helemaal mijn type lakje! Very pretty, alleen jammer van je nagels, maar je bent niet alleen.. mijn nagels zijn allemaal afgebroken :( x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//