Nieuwtje! Vaseline Spray & Go.

persdossier_sprayandgoDe nieuwe Vaseline Spray & Go hydrateert de huid en trekt super snel in. Deze bodylotion is in één soepele beweging aan te brengen over het hele lichaam, zonder plakkerig aan te voelen. Er zijn drie verschillende Vaseline Spray & Go varianten te krijgen, voor elk wat wils dus!

2_488x313Lockups_Spraygo901-303262– Aloe Fresh (groen): Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera-extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een complete conditieboost.

– Essential Moisture (geel): Haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking. De formule laat je huid zacht en glad aanvoelen.

– Cocoa Radiant (bruin): Een droge huid knapt snel op met cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat. Het is een van de meest waardevolle antioxidanten: de formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.

Elke spuitflacon heeft 190ml inhoud en kosten €6,89 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Nieuwtje! Vaseline Spray & Go.”

  1. Ik ben er benieuwd naar maar mij lijkt dat je door het sprayen een deel van het spul kwijt bent doordat je bijvoorbeeld verkeerd sprayd. Maar goed, dat zal vast wel mee vallen.

  2. Dit lijkt me echt superhandig! Ik ben er erg benieuwd naar of het ook echt iets is =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//