Dove Beauty Blossom Body Cream.

Ik ben gek op body butters maar eigenlijk nog net iets meer op body creams. Laatst won ik deze body cream bij Tim *super bedankt nog, ik was echt verrast met je mailtje!*, en met veel liefde smeer ik deze cream elke dag op mijn armen en benen.

DSC_3583 copy Deze body cream is limited edition en volgens mij alleen deze lente en zomer nog te krijgen. De geur is echt hemels lekker, maar je moet er wel van houden! Ik vind het zelf een erg zoetige en bloemige geur die aan de andere kant ook wel weer erg fris ruikt. Een niet al te zware lucht en daar ben ik blij om. De cream zelf is lekker smeerbaar en trekt snel in. De kleur zelf is standaard wit maar dat vind ik niet zo erg. De cream hydrateerd mijn huid voldoende, maar mocht je meer hydratatie nodig hebben voor de wat drogere huid, dan raad ik toch echt een body butter aan die nog net dat beetje extra’s geeft.

DSC_3585 copy

De pot die ik heb is 150ml waar ik zelf best lang mee doe, ondanks dat ik het dagelijks gebruik. A little goes a long way zullen we maar zeggen want ik denk niet dat ik deze pot voor eind deze zomer op krijg! Een pot beauty blossom body cream kost bij bijvoorbeeld het kruidvat €2,33 wat lekker betaalbaar en best budgetproof is.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Dove Beauty Blossom Body Cream.”

  1. Dat klinkt heel erg goed. Ik heb de winterversie hiervan gehad en die was ook erg fijn, nadat ik dit gelezen heb, weet ik wat me te doen staat ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//