Nieuwtje! Speciale Essence Cadeauset: Vier Het Voorjaar!

De lente begint goed! Om de start van dit geurige seizoen te vieren, introduceert essence een exclusieve cadeauset in maart 2013. Het ideale cadeautje voor Pasen; voor je zus, beste vriendin of favoriete nichtje! Behalve het heerlijke essence parfum ‘like a day in a candy shop’ bevat de chique cadeauset ook nog eens twee gelimiteerde colour & go nagellakken in een bijpassende kleur: één reguliere nagellak en één met een glittereffect. De lakjes kunnen apart of in combinatie met elkaar worden gebruikt, om zo een trendy nagellak-look te creëren.

essence cadeauset (2)De essence geuren zijn ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. Ze worden gekenmerkt door hun frisse en trendy design. De flacons zijn vervaardigd van het fijnste materiaal en zijn gedecoreerd met felgetinte, vrolijke lintjes. De gelimiteerde cadeauset bevat een 50ml eau de toilette en twee speciale colour & go nagellakken. Vier het voorjaar, samen met essence!

Essence voorjaars cadeauset – like a day in a candy shop:
Een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is – voor hen die niets liever willen dan een dag in een snoepwinkel doorbrengen. Zoet, zintuiglijk en o-zo-lekker!

topnoot: perzik | orchidee
hartnoot: lelie | heliotroop | jasmijn
basisnoot: vanille | tonkaboon | zachte musk
Consumentenadviesprijs: € 6,99

De speciale essence voorjaarscadeauset is verkrijgbaar bij Kruidvat in de maand maart 2013.

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Nieuwtje! Speciale Essence Cadeauset: Vier Het Voorjaar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//