8 Jaar Samen <3

Ola lieve lezers,

Vandaag even een ander artikel dan normaal, geen review of andere beauty dingetjes want vandaag zijn Roy en ik alweer 8 jaar samen. Oh my doodles, wat gaat de tijd snel en wat klinkt 8 jaar toch als een ontzettend lange tijd. *oud wijf alert XD*

tumblr_lnqtr75RZn1qe31xzo1_500_largeHet is niet altijd 100% happiness & love all the way maar dat is maar goed ook. Anders waren we allang op elkaar uitgekeken en af en toe ruzie maken is ook goed. Roy en ik hebben echt al een heel leven achter ons, zo voelt het in ieder geval wel en ik kan me niet voorstellen dat ik al die jaren zonder hem had kunnen doorbrengen. Misschien was ik dan wel een heel ander persoon geweest en wie weet waar ik dan terecht was gekomen! (waarschijnlijk niet in Vlissingen en zou ik ook nooit mijn HBO diploma gehaald hebben en het awesome C&A team hebben ontmoet en mee mogen werken…)

Through the good times and the bad, I love him with all my heart <3

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

34 thoughts on “8 Jaar Samen <3”

  1. Ahh wat leuk! Van harte gefeliciteerd & hoop dat jullie nog vele jaartjes samen zijn! Slobodan & ik zijn onderweg naar 6 jaar & zou het ook zeker niet anders willen!

  2. Acht jaar samen is een lange tijd zeg, gefeliciteerd! En dat er nog maar vele gelukkige jaren mogen volgen!

  3. Wauw, wat goed dat je zo lang samen bent met je vriend! In deze tijden zie je dat niet meer vaak. Gefeliciteerd !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//