Nieuwtje! Eye Candy Kunstwimpers.

Kunstwimpers zijn mateloos populair en niet meer weg te denken uit de wereld van make-up en visagie. Eye Candy, het Britse topmerk voor kunstwimpers wordt deze maand geïntroduceerd in Nederland. Eye Candy kunstwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar tijdens het dragen. Niet voor niets is Eye Candy favoriet bij Britse celebs en make-upartiesten!

Eyes want Candy!
Natuurlijk, volumineus of dramatisch, alles is mogelijk op het gebied van kunstwimpers. Daarom winnen kunstwimpers steeds meer aan populariteit, ook voor dagelijks gebruik. Eye Candy biedt Naturalise kunstwimpers die extra volume en lengte aan de wimpers toevoegen, voor een intensere blik. Dramatise geeft onmiddellijk een heerlijk glamoureffect en Volumise zorgt voor fantastisch volume en perfecte lengte. Bambi-ogen, Bette Davis Eyes, Lady Gaga looks, niets is te gek voor Eye Candy!

Supercomfortabel
Eye Candy kunstwimpers worden met de hand en met echt haar gemaakt. Daarom zien Eye Candy kunstwimpers er zo mooi en natuurlijk uit en zijn ze zo comfortabel om te dragen, zelfs voor contactlensdragers. Ook de bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Eye Candy wimpers zijn meerdere keren te gebruiken.

5 goede redenen om kunstwimpers te dragen

  • Bij je nieuwe outfit
  • Voor een filmsterrenlook bij een première
  • Voor een succesvolle flirt met die onbereikbare man
  • Om een onuitwisbare indruk achter te laten op dat feestje
  • Om het leven te vieren!

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie. Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set.

En, dragen jullie wel eens nepwimpers?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Nieuwtje! Eye Candy Kunstwimpers.”

    1. Apart >.< hier doen ze het gewoon! Ik merk wel dat ze best lang moeten laden, langer dan normaal. Misschien als je de pagina ververst en even wacht dat ze het wel goed doen :3

  1. Ik heb het persbericht ook ontvangen, ik vraag me alleen of er ook losse wimpers verkocht zullen worden of alleen strips. Weet jij dat toevallig? (PR bureau is niet zo van het snelle reageren :P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//