Nieuwtje! Bourjois Black Jack.

Opgelet … Jackpot voor je wimpers!

De mascara Volume Clubbing van Bourjois is een nieuwe laag van betoverend licht voor je wimpers in Black Jack-versie, heel erg luxe, heel erg bling! Voor een magnetische en eenvoudigweg verbluffende blik, bedekt Volume Clubbing BLACK JACK je wimpers met een oplichtend, intens zwart, met een subtiele gouden glans.

De maxiborstel met twee reservoirs van de mascara Volume Clubbing brengt op je wimpers een vinyl-formule aan, die verrijkt is met microdeeltjes gouden parelmoer die de wimpers een maximaal volume en een intens zwarte kleur met talloze lichtglittertjes geeft. Over de gehele lengte van de borstel bevinden zich 2 grote zones met een voorraad van de masacaraformule, zodat de wimpers nog efficiënter van mascara voorzien kunnen worden. De 2 borstelzones van hoge dichtheid, die uit talrijke soepele vezels bestaan, zorgen voor een gelijkmatig make-upresultaat. De rijke en gemakkelijk aan te brengen formule van Volume Clubbing BLACK JACK is diepzwart en verrijkt met microdeeltjes gouden parelmoer, voor een subtiel oplichtend effect. De formule met vinyl biedt 10x meer volume, gewaarborgd zonder klontertjes en tegen alles bestand, ook tegen warmte en vochtigheid.

Om deze flamboyante mascara te vergezellen, wordt de Spray Très Pailleté ook opnieuw een schoonheid! Hoewel deze de succesvolle formule ‘voor lichaam en haar’ behoudt om beiden met gouden glitters te bedekken en de hele nacht te schitteren, neemt deze spray de codes van de Volume Clubbing BLACK JACK over. Een totaallook in goud en zwart.  Het formaat is nog altijd even praktisch, de spray past gemakkelijk in je handtas om je met een “pssshht” of een gooi van de dobbelstenen om te toveren en te sublimeren!

De nieuwe Mascara Volume Clubbing Black Jack & de Spray très pailleté van Bourjois zijn verkrijgbaar vanaf half november 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.

Publieksprijs van de mascara: € 13,99.
Publieksprijs van de spray très pailleté: € 10,49.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Nieuwtje! Bourjois Black Jack.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//