Nieuwtje! Essence Metal Glam TE.

essence metal glam TE femketjeNLDe metallic trend komt elk najaar wel op 1 of andere manier terug in style en Essence doet dit jaar ook weer mee met de trend door middel van deze Metal Glam TE.

Zelf ben ik vooral benieuwd naar de mono oogschaduws (€2,59 per stuk) highligter (€2,99) en lakjes (€1,89 per stuk). De blush is dit keer in tube (€2,89) dus die is denk ik creamy of liquid, en de glossjes (€1,99 per stuk) zijn me iets too much voor mijn bleke huidje ^^ Ook zitten er in deze collectie weer van die op plak winged liners (€1,99) en ben benieuwd of die nu ook echt goed werken. Nog meer stickers in de vorm van stick on sieraden (€1,99) en nagelstickers (€1,99). Ik denk dat ik die sticker dingetjes allemaal oversla! Als laatste zit er in de collectie nog een topcoat met goudkleurige stukjes, die ben ik vergeten in de collage te plaatsen maar kost €1,99 per stuk.

Zijn jullie klaar voor een metallic najaar? Vanaf half november is de collectie al in België te krijgen, wij Nederlanders moeten iets langer wachten tot december 2013.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Nieuwtje! Essence Metal Glam TE.”

  1. Wat een mooie collectie, ik ben er erg benieuwd naar! Vooral de stick on eyeliner is vernieuwend en die lijkt me ook leuk om te proberen. x

  2. Wil die highlighter wel ns testen! Zien of ze dr weer bam op zitten of net niet! Ben nog steeds gek op de Catrice Fairy Dust highlighter.. sooo pretty.. >_<

  3. Ik ben reuze benieuwd naar de lakjes =D Wat jammer dat wij langer moeten wachten :P Maar geduld loont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//