Catrice 43 Miami pINK.

Catrice is altijd super origineel met de namen van alle lakjes. Ook de naam van het lakje in dit reviewartikel is weer super leuk bedacht. 43 Miami pINK is natuurlijk gebaseerd op het tattoo programma wat vaak op TLC voorbij komt. Het lakje zelf vind ik zelf wel net wat leuker dan dat programma dus here we go met de review!

DSC_4584 copyMiami pINK is zoals de naam wel doet vermoeden een roze lak. De basislak is donkerroze en best sheer maar bevat super veel multicoloured shimmer en glittertjes die de lak alsnog met 2 a 3 laagjes dekkend maken. Het lakje is echt perfect geschikt voor een feestje of zelfs voor de kerstdagen als je een keer niet voor klassiek rood wilt.

Catrice lakjes kosten 2,99 per stuk en bevatten 10ml lak. Het kwastje lakt fijn en de lak droogt aardig snel op door de shimmer die er in zit. Ik weet in ieder geval al wat ik met de feestdagen *en misschien mijn verjaardag dit weekend* ga dragen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice 43 Miami pINK.”

  1. Bij mij is ie helaas met 3 lagen Nog niet dekkend. Volgende keer wit er onder. Hij is wel erg mooi in elk geval

  2. Deze heb ik ook en draag dit lakje het liefst over een diep rode lak heen, dat staat echt zo mooi. Vind het lakje zo iets te licht voor mezelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//