Nieuwtje! Essence Cookies & Cream TE.

Essence-Cookies-Cream-Collection_zpseab175a5

In april en mei is het weer zo ver: een nieuwe Essence Trend Edition. En ik moet bekennen dat ik het een erg leuke en schattige collectie vind waar ik zeker weten wel wat dingetjes van ga scoren!

ess_CookiesCreme_NailpolishNagellak en stickertjes: 1,99 per potje.

ess_CookiesCream_FeileMini nagelvijltje: 0,99.

ess_Cookies&Cream_Blush.jpgBlush: 2,99.

cookie1Highlight shimmer parels: 3,39.

ess_CookiesCream_EyeshadowOogschaduws: 2,89 per stuk.

ess_CookiesCream_EyepencilsOogpotloden: 1,99 per stuk.

ess_CookiesCream_LipglossLipglossjes: 1,99 per stuk.

ess_Cookies&Cream_Handbalm.jpgHandcreme: 1,99.

En, ga jij iets van deze collectie scoren?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Nieuwtje! Essence Cookies & Cream TE.”

  1. Ik was meteen benieuwd naar de Shimmer Pearls.. En de blush wil ik ook graag in het echt zien, om de kleur te bekijken.. Weet nog niet of ik ook echt wat ga scoren.. Heb al teveel uitgegeven aan het nieuwe assortiment… ;o(

  2. Ik weet het niet hoor met deze collectie… Ik had zo de hoop op nog meer ala SuperHeroes collecties… Deze doet me enorm denken aan de Love Letters. Ook de kleuren van de lakjes. Nee ik wacht even rustig af!

  3. Wauw dit ziet er een van de leukste collecties vande afgelopen tijd uit! Ik ga zeker weten de shimmer pearls, de blush, de roze lipgloss en de handcreme halen als deze lekker ruikt natuurlijk :-)

  4. Superleuke collectie.
    Ik vind de nagellakjes er leuk uitzien en ben altijd fan van de handcreme s . Ben benieuwd hoe deze ruikt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//