Essence 159 The Green & The Grunge.

Een tijdje terug kwam dit lakje al voorbij in een shoplog, maar vandaag wordt ‘ie dan toch eindelijk gereviewed. 159 The Green & The Grunge is een lakje wat nu nog voor 1 euro gescoord kan worden omdat hij uit het vaste assortiment gehaald is.

DSC_5860

De kleur zelf is super creamy en dekt met maar 1 laagje! Zelf breng ik sowieso altijd 2 laagjes aan omdat ik dat net wat fijner vind lakken, maar echt nodig is het bij deze medium bos-groene lak niet. De lak bevat geen shimmer maar geeft wel een mooie glans.

Voor 1 euro vind ik dit een super lakje. Hou je zelf ook wel van een groene lak op z’n tijd dan raad ik je deze zeker aan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence 159 The Green & The Grunge.”

  1. Ik ben zelf niet zo van de groene lakjes, maar deze doet me een beetje aan de kerst denken, waarbij hij dan wel weer mooi is.
    Xxx

  2. Wat een bijzondere kleur groen. Helaas draag ik dit soort kleuren niet zo vaak, want anders had ik deze absoluut gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//