Nieuwtje! Dove Laat Je Huid Stralen Deze Zomer.

Dove introduceert Beauty Blossom Limited Edition
Tijdens de zomer is het belangrijk om je huid extra aandacht te geven. De zon kan het lichaam in deze periode sneller beschadigen of uitdrogen. Dove introduceert Beauty Blossom Limited Edition met de zomerse geur van witte bloesem. Deze verfrissende productlijn met unieke ingrediënten hydrateert, verzacht en verzorgt het lichaam. De Beauty Blossom Limited Edition van Dove met een douchecrème, bodylotion en bodycrème laat je huid stralen deze zomer.

Dove laat je huid stralen deze zomer
De verfrissende Beauty Blossom douchecrème van Dove is voorzien van de revolutionaire NutriumMoisture technologie, de huid wordt tijdens het douchen verzorgd en gehydrateerd. Dove Beauty Blossom bodylotion en bodycrème verzorgen, hydrateren en voeden de huid optimaal dankzij Dove‘s unieke DeepCare Complex. Deze milde formules met een frisse, lichte geur van witte bloesem zijn ideaal voor in de zomer met als resultaat een mooie, zachte en stralende huid.

dovefemketjeDove Limited Edition
Dove Beauty Blossom Limited Edition is ieder jaar alleen in de zomerperiode verkrijgbaar. Ook tijdens de winter heeft je huid extra verzorging nodig daarom heeft Dove in die periode Dove Limited Edition Winter Care.Dove Beauty Blossom Dove‘s Beauty Blossom Limited Edition productlijn bestaat uit een douchecrème (€3,55), een bodylotion (€7,11) en een bodycrème (€2,33).

Verwen jezelf met Dove
De cadeausets van Dove zijn leuk om cadeau te geven of om jezelf lekker te verwennen. Deze zomer is er ook een unieke strandtas van Dove met de Beauty Blossom douchecrème, Beauty Blossom bodycrème en de caring lippenbalsem. Dove laat je huid stralen deze zomer.

dovefemketjeset Dove Beauty Blossom Cadeausets met
• Witte Dove shower puff
• Dove Beauty Blossom douchecrème
• Dove Beauty Blossom bodycrème
• Adviesprijs: € 6,99

dovesetfemketje

Dove Beauty Blossom Cadeausets met
• Strandtas
• Dove Beauty Blossom douchecrème
• Dove Beauty Blossom bodycrème
• Dove caring lippenbalsem
• Adviesprijs € 12,49 (exclusief bij Kruidvat)

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Nieuwtje! Dove Laat Je Huid Stralen Deze Zomer.”

  1. die set met strandtas vind ik eigenlijk wel heel tof, lekker vrolijk kleurtje en de producten klinken ook goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//