Favorieten Van Dit Moment.

Omdat er nogal veel verwarring bestaat over hoe het nu zit met producten die *vaak in China* nogsteeds op dieren worden getest terwijl er sinds maart 2013 een dierproeven verbod is in de EU: Klik HIER voor alle uitleg en duidelijkheid waarom nogsteeds producten die op dieren getest zijn worden verkocht in de EU en niet uit de schappen worden gehaald!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt alleen vandaag nog kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Favorieten Van Dit Moment.”

 1. Leuke producten! Ik ben ook dol op de basecoat van Essence én de arganolie of course! :D
  En over dat op dieren testen, als het goed is was alle cosmetica nu toch dierproefvrij?

    1. Deze is gekocht voordat die regel van start ging XD Ik weet niet of dat helemaal zo is trouwens, anders was er geen probleem geweest voor bepaalde merken met dat er in andere landen nog wel getest wordt.. ik hoor er steeds vage en gemengde verhalen over! >.< Ze moeten maar eens duidelijk maken hoe het nu echt zit!

 2. Jammer dat de tekst soms zo erg in elkaar overloopt dat je door jezelf heen praat maar voor de rest echt een leuk filmpje!
  Ik gebruik die foundation ook en hij dekt goed maar vooral ook heel natuurlijk! Je hebt er ook helemaal niet veel van nodig want bij mij gaat die foundation maar niet op haha.
  Leuk om te zien Femke!

  1. Ja die overloopt komt omdat ik er veel in moest knippen wat ik normaal bijna niet doe >.< De onderburen begonnen ineens te boren en te doen dus moest er hele stukken uithalen om het nog enigzins verstaanbaar te houden. Ik wilde het later nog opnieuw filmen maar de rest van de week waren ze nog aan het verbouwen van 8 tot 6 >.< Ben benieuwd of ze morgen weer verder gaan, hoop het niet want heb nog een berg andere filmpjes te filmen XD

    1. Haha ja ze zijn hier alle appartementen stuk voor stuk een nieuwe HR ketel aan het geven, elke keer is het een week nonstop herrie >.< geloof dat er nu nog 4 moeten!

 3. Leuke favorieten! Ik heb de Bee Venom dagcrème en gebruik hem nu een tijdje, ik vind hem wel fijn! Ik ben benieuwd naar de make up base and night treatment :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//