Street-One.nl: My Fave Spring Outfit!

Je kent het wel, je loopt in de stad met je verse en nog complete loon (of kleding-geld) en je kunt maar niets leuks vinden voor deze lente en zomer. Natuurlijk heb je thuis een hele kast vol met dingen van vorig jaar maar daar hebben we het nu niet over. We willen iets nieuws! Online shoppen is dan de ideale oplossing. Naast het feit dat het lekker makkelijk thuis bezorgd wordt, je via internet meteen of later kunt betalen, kun je het ook lekker thuis passen en mocht het niet goed zijn alsnog retour sturen. En dat alles vanuit je luie stoeltje, midden in de nacht mocht je niet kunnen slapen, in je comfy pyjama.

Op Street-One heb ik even rondgesnuffeld en gekeken of ik wat leuke items kon vinden die ik zelf deze lente en zomer wel zou willen dragen. Bereid je voor op pasteltinten en flowy stofjes! Street-One is een webshop waar je altijd wel wat leuks kunt vinden, dus ook voor deze lente en komende zomer. Ze hebben een ruim assortiment aan leuke broeken, rokjes, jurkjes, shirts en tops met daarnaast een hoop mooie flowy sjaaltjes. Iets waar ik wel van hou, zeker in de lente maanden! Betalen gaat makkelijk via paypal maar natuurlijk zijn er nog andere betaalopties mogelijk. Verzendkosten zijn ook goed te doen, je betaald maar €3,95 voor een bestelling lager dan €24. Is de bestelling hoger dan €24 dan hoef je geen verzendkosten te betalen! De bezorging zelf wordt door DHL gedaan (dat vind ik stiekem toch altijd iets fijner dan met de normale pakketpost). Mocht er toch een item tussen zitten wat net te groot of te klein is kun je dit nog gemakkelijk binnen 2 weken retourneren.

Hieronder mijn samengestelde lente en pre-zomer oufit (zonder schoenen want die verkoopt de webshop dan weer net niet, gelukkig kun je bij deze outfit voor platte schoenen zoals ballerina’s of kun je voor (slee)hakken gaan, combinatiemogelijkheden to the max!).

streetonefemketjespringoutfit1. €39,95.
2. €27,95.
3. €59,95.

En, zijn jullie al lente en zomerproof gekleed?

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt alleen vandaag nog kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Street-One.nl: My Fave Spring Outfit!”

  1. Street one ging mijn moeder altijd haar kleding halen, maar de winkel sloot zijn deuren in onze stad. Hier baalde ze best wel van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//