Maybelline Color Tattoo: 20 Turquoise Fever.

Laatst schreef ik al over 2 Kiko mono’s die ik als belated bday gift van een oudklasgenootje had gehad. Een ander product wat ik toen kreeg was deze Maybelline Color Tattoo in de kleur Turquoise Fever. Komt dat ff mooi uit, ik ben de laatste tijd namelijk helemaal into teal en turquoise achtige tinten in ooglooks!

DSC_2646 copy DSC_2647 copy De Maybelline Color Tattoos zijn creamy oogschaduws die ook makkelijk als basis voor andere kleuren poeder oogschaduws gebruikt kunnen worden. Zelf vind ik deze shimmery turquoise kleur te mooi om nog met een andere tint te bedekken maar de mogelijkheid om het te doen is in ieder geval aanwezig. Iets wat me opviel toen ik dit creamy product gebruikt was dat het echt goed opdroogde en goed op zijn plek bleef. Ik heb echt een hekel aan cream producten die creasen en in elk lijntje mogelijk gaan zitten en waar geen enkele basis tegen bestand is. Deze Color Tattoo bleef zelfs zonder basis of primer verrassend goed zitten. Me likey!

Naast de fijne structuur en dat het goed blijft zitten vind ik de shimmery kleur ook gewoon erg mooi. Zoals ik al zei ben ik vooral deze lente erg into teal en turquoise tinten en kom deze dus precies op tijd. Ik hou er van om met deze Color tattoo een turquouse smokey eye te maken in combinatie met een donkergrijze of zwarte poeder oogschaduw. Een beetje mascara (en eyeliner) en klaar ben je.

DSC_2648 copy

Een Color Tattoo kost rond de €10 per stuk en is in meerdere mooie kleuren te koop bij verschillende drogisterijen.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Maybelline Color Tattoo: 20 Turquoise Fever.”

  1. ik heb hem ook. Heb je ook een foto van hoe hij bij jou op je ogen lijkt?

  2. Prachtige kleur!! Ik ben dol op dit soort kleurtjes. Ik ben benieuwd naar de looks die je hiermee zult maken!

  3. Woaaaah, schitterend! Ik vind het nog steeds jammer dat ik de witte niet scoorde en this one toen met een sale. Maar een tientje is ook niets.. dus maybe.. meeeh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//