Nails – Happy New Year!

De laatste maandjes ben ik weer wat meer terug into nail art en nagel verzorging in het algemeen geraakt. En het bevalt me goed. Hoe ik jaren lang geroepen heb dat je nagels doen als therapie is, is en werkt weer erg toepasselijk. Het is rustgevend en je hebt nog kekke mooie nagels als resultaat ook, wat wil je nog meer ;)

Voor deze jaarwisseling nagels koos ik er voor om een zwarte basis aan te brengen met daarop verschillende goudkleurige glitter, rhinestones en glitterlak. Het is echt super simpel en het lastigste is het geduld opbrengen om de glitterlak en losse steentjes/glitter precies langs de nagelriemen aan te brengen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om in plaats van goud zilver, blauw of rood aan te brengen, of gewoon waar jij zin in hebt en je lekker bij voelt.


Hi guys and dolls! Doing your nails is like therapy to me. It calms me down and you have some snazzy looking nails at the end ;) My last nail art of the year is this black and gold festive looking mani, with lots of glitter and rhinestones. It is super easy to make, all you need is a little time, love and patience to apply all the glitter and stones in place just the way you like it.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Nails – Happy New Year!”

  1. Echt supermooi! Ik post zondag mijn nieuwjaar nagels. Ik wist echt niet wat ik moest maken! Zwart met goud is echt zo feestelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//