My First Epic Pink Selfie Stick.

Ik kreeg vanuit PhoneGigant.nl de vraag of ik één van hun gadgets wilde uitproberen en ik koos een awesome roze selfie stick uit om te testen. Omdat ik natuurlijk de laatste tijd een enorme lading looks schiet voor de blog sinds ik het roer een beetje omgegooid heb qua het bloggen, is een selfie stick verdomde handig voor wat shotjes tussendoor voor instagram en facebook!

20150320_171234

Iedereen weet tegenwoordig wel wat een selfie stick is dus daar kan ik vrij kort over zijn. Het is een instrument waar je simpelweg je smartphone in klikt/schuift (welke overigens super goed blijft zitten dus wees niet bang dat je phone ineens op de grond klettert) en waarmee je van best wel grote afstand een selfie kunt maken. Handig voor een outfit post als je alleen bent en niemand in de buurt is om een outfit shoot met je te doen! De stick heeft een ultra handige bluetooth functie waarmee je echt easy breezy met een lichte druk op de knop een foto maakt.

Het enige minpuntje aan de stick vond ik dat hij soms (ook door het gewicht van mijn samsung galaxy S5 en S3) wat bewogen foto’s maakte terwijl je de stick met 1 hand bediende. Wanneer ik dan op het knopje drukte was de stick eigenlijk wat topzwaar en daardoor wankel wat resulteerde in een ietwat bewogen foto. Een iets stevigere hand en grip vanuit mijzelf zou makkelijker zijn geweest, zeker wanneer ik de stick op volledige lengte gebruikte. Afgezien van deze eigen tekortkoming wat betreft een steady hand, is het een awesome gadget om te hebben liggen. Je kunt net wat mooiere foto’s maken waarop je veel meer laat zien dan alleen je gezicht en bovenlichaam, en je kunt er ook makkelijker leuke groepsfoto’s mee maken tijdens het uitgaan!

De selfie stick is trouwens ook gewoon in het zwart te krijgen, maar als de roze liefhebber die ik ben, moest en zou ik die kleur natuurlijk kiezen. De stick kost 19,95 euro en is daarmee vrij betaalbaar, zeker gezien de bluetooth functie.

20150320_171302

Naast deze epic selfie stick is er nog veel meer op de webshop te vinden zoals Iphone onderdelen, Iphone 6 hoesjes maar ook voor producten van Samsung, en wat ook altijd handig is is een powerbank voor je telefoon. Check gerust de shop ff uit mocht je nog op zoek zijn naar een handige of vooral leuke gadget voor je smartphone. Ik merk ook dat bij veel van mijn vriendinnen het scherm van de smartphone kapot gaat, o.a. door het simpelweg te laten vallen van hun telefoon. Good thing is dat de shop ook een Iphone 6 scherm verkoopt, mocht de jouwe kapot zijn kun die die daar ook vinden voor een prikkie!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “My First Epic Pink Selfie Stick.”

  1. Hell no :p Hahaha ik ga echt niet met dat ding in Speyk staan, ik heb een allergie voor selfie sticks :p

  2. Haha ik heb een groene van de Kruidvat, maar ik heb ‘m eigenlijk nog niet echt gebruikt.. Moet ik toch eens gaan doen!

  3. Het is een handig dingetje maar ben zelf niet van plan er eentje te kopen; ik maak ook heel weinig selfies moet ik bekennen.

    1. Ja in het begin had ik ook zoiets van wie heeft zoiets nou nodig, je hebt toch handen XD Maar uiteindelijk werkt het echt makkelijk, zeker als je een keer een foto in je eentje wilt maken van grotere afstand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//